• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay adeti gecikenler

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
273
81
98
kizlar 3-4 gun gecikti adetim. Surekli yapiskan akintim var oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama yooook.
acaba mevsimden mi dolunaydan mi sizin de gecikti mi patlicam sislikten artik offfff

Kızlar sadece reglimim geciktiğini yazdım, öyle bi şüphem olsa bu bölüme yazmazdım bir derdim var bölümü ya burası hani

ilk kez mi regl oluyorsun yoksa ilk kez mi reglin gecikiyor? yahu bu günü gününe olacak bir şey değil ki her zıkkımdan etkileniyor meret fiziksel veya psikolojik. gecikir o adettendir...

ilk kez mi regl oluyorsun yoksa ilk kez mi reglin gecikiyor? yahu bu günü gününe olacak bir şey değil ki her zıkkımdan etkileniyor meret fiziksel veya psikolojik. gecikir o adettendir...
Doğru haklısınız, sıkıntı şişlik yapıyo ya 3 kilo fazla çıktım ödemden düşünün ondan işte... söktürsün diye kekik suyu içtim belki işe yarar

Benim stresden 10 gün önce geldi bu ay..Normaldir diye düşündüm..Eger süre uzarsa 10 gün falan bi doktora danışın..3 gün uzun bi süre değil dert etmek için...

kizlar 3-4 gun gecikti adetim. Surekli yapiskan akintim var oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama yooook.
acaba mevsimden mi dolunaydan mi sizin de gecikti mi patlicam sislikten artik offfff

Ayni dert sorun bende de var şuan... benim 7 gün gecikti bugün 7 inci gün siskinlik ödem den geberecem belime vurdu ağrısı sancı da var kasık agrim da var :KK43:

Back