Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar 3-4 gun gecikti adetim. Surekli yapiskan akintim var oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama yooook.
acaba mevsimden mi dolunaydan mi sizin de gecikti mi patlicam sislikten artik offfff
ilk kez mi regl oluyorsun yoksa ilk kez mi reglin gecikiyor? yahu bu günü gününe olacak bir şey değil ki her zıkkımdan etkileniyor meret fiziksel veya psikolojik. gecikir o adettendir...
ilk kez mi regl oluyorsun yoksa ilk kez mi reglin gecikiyor? yahu bu günü gününe olacak bir şey değil ki her zıkkımdan etkileniyor meret fiziksel veya psikolojik. gecikir o adettendir...
Benim stresden 10 gün önce geldi bu ay..Normaldir diye düşündüm..Eger süre uzarsa 10 gün falan bi doktora danışın..3 gün uzun bi süre değil dert etmek için...
kizlar 3-4 gun gecikti adetim. Surekli yapiskan akintim var oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama yooook.
acaba mevsimden mi dolunaydan mi sizin de gecikti mi patlicam sislikten artik offfff
Ayni dert sorun bende de var şuan... benim 7 gün gecikti bugün 7 inci gün siskinlik ödem den geberecem belime vurdu ağrısı sancı da var kasık agrim da var