Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya çok taktım nedn olamdm acaba her ay sonu olurum bu ay olmadım önümzdeki haftalarda olurum herlde.. dua edidme düğünmde olmasn strestndir demi olablrde..:26: maydanoz suyu ada çayı içtim 2 kez baakılm :s
ben de aynı dertten muzdaripim en son 12 haziranda oldum tahlil de yaptırdım hamile değilim polikistik overım ama bu kadar gecikmemişti yarın doktora gideceğm var mı adet söktürücü falan bildiğiniz
ya çok taktım nedn olamdm acaba her ay sonu olurum bu ay olmadım önümzdeki haftalarda olurum herlde.. dua edidme düğünmde olmasn strestndir demi olablrde..:26: maydanoz suyu ada çayı içtim 2 kez baakılm :s
doğrudur tşklr..söktürücü almak şartmı yarın doktora gidcm zaten kistim de vr bi evlnmdn jinekologla görşym..strestr büyük ihtimalle.düzenli olurdm normlde..