• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu araştırma doğru ise yandık!

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.509
2.964
333
Prof.Dr.Bedri Gencer'den Alıntıdır!..

"Önemli bir sorunumuz var: Her geçen yıl, çocuk sahibi olmak için tedavi görmek zorunda kalanların sayısı katlanarak artıyor.Bu meseleyi araştırdık.Yaklaşık 8 yıldır bir arayış içindeyiz.
Birçok tıbbi ve bitkisel yöntem denedik.Başarılı sonuçlar da aldık.Ancak bu yöntemlerle uğraşırken, alanında uzman bir hocamız 'en azından tedavi müddetince hanımların orkid kullanmamaları gerektiğini' söyledi.
Şaşırdım.Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır. Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı!
Allah erkekle kadını her birlikteliklerinde çocuk sahibi olabilecek şekilde yaratmıştır.Sahi, öyleyse bizim kısırlık oranımız neden %23'lere fırladı?? Sadece benim çevremde 36 aile var bu durumda olan.
İsrail malları da bu kadar boykot edilmişken bunları yazmak durumundayım. İnanmayan araştırabilir.
Sadece Orkid'le de bitmiyor.Uzman hocamız 'Ariel' için de aynı sıkıntının olduğunu söylemişti.O zaman meseleyi daha iyi anladım.
Araştırmaya devam ettim.Doğal kimyasalı çok aza indirilmiş ürünleri araştırdım.Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım. Anlatılanlardan biri şuydu: 'Hanımlar daha hijyenik olsun diye Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler. Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
Bebeklerimizi bizi çok seven!! İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye! Danone'Ierle büyütüyoruz.
Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)

Bu konuya binaen yerli ürünlerden memnun kaldiklariniz varsa yazın lütfen. Ya da temizlik te bitkisel ürünler gibi mesela sirke karbonat. Ben artık bu malları kullanamicam çünkü

Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.

Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.

Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli :KK53:

Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.

Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.

Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli :KK53:

Evet kotex de güzel ama o da İsrail malıydi sanki

Aynı metni ben 20 yıl öncede okudum. Hep aynı terane.
Birde moda gibi bu metin facede geçen hafta yayılmıştı.
Orkide ilk çıktığından beri kullanırım.
2 çocuk biri korunurken. Yani inanmayın.

Allah akıl vermiş araştıralım öğrenelim geliştirelim diye
Kimi iyiye kullanır kimi kötüye
Kader dediğimiz şey bizim seçimlerimize bağlıdır birazda
Tabii ki oyle. Is tedbir almaya gelirse onlardan daha once alinmasi gerekenler var. Tedbir bizden gerisi Allahtan.

Mesele kısırlık değil ki , burda arkadaş bu örnek üzerinde durmuş ama çığ gibi artan kronik hastalıkların hepsinde payı var bu katkı madde yuvalarının. Alerji astım tansiyon şeker kanser polikistik over ve daha bir çok hastalığın hepsinde payı var paket ürünler ve katkı maddelerinin.

Aynı metni ben 20 yıl öncede okudum. Hep aynı terane.
Birde moda gibi bu metin facede geçen hafta yayılmıştı.
Orkide ilk çıktığından beri kullanırım.
2 çocuk biri korunurken. Yani inanmayın.

Ya herkes sizin kadar doğurgan değilse. .. güvenmiyorum ben şu kahrolsicalara

Mesele kısırlık değil ki , burda arkadaş bu örnek üzerinde durmuş ama çığ gibi artan kronik hastalıkların hepsinde payı var bu katkı madde yuvalarının. Alerji astım tansiyon şeker kanser polikistik over ve daha bir çok hastalığın hepsinde payı var paket ürünler ve katkı maddelerinin.

Pakete giren her şey zararlı bence de

Evet kotex de güzel ama o da İsrail malıydi sanki

Yani simdi bisi dicem olmayacak ama
Türklerin ürettiği çoğu ürün de çöp be ablacım.

Adamlar belli istatistikler dogrultusunda bunu yapıyor dahi olsalar kaliteli ürün çıkartıyorlar.

Herşey kader diyipte bazı şeyleri görmezden gelemeyiz.tevekkül diye birşey var.sen elinden geleni yapacaksın , kendine sağlığına dşkkat edeceksin gerisi Allaha kalmış birşey.
Ama son yıllarda gebe kalma oranında ki azalma , tedavisiz gebe kalamama , genç kızlarımızda ki pko çikolata kisti vb. Hastalıklarda anormal derecede artmakta. Bu küçümsenecek birşey değil . Elbette bunu sadece orkide bağlayamazsınız. Bir çok şey var . Ama bir yerlerden başlamak gerek.
Ha bu haftasonu bilinen bir kozmetik mağazasından alışveriş yaptım.alışverişim 10 ₺ üstü olduğu için bana orkid platiniumu 1,10 gibi bir rakamla alabiliceğimi söylediler.ürünün normal fiyatı 4 lira civarı . Ne alaka.ne kar ediyor bu firma ?

İşte bu yüzden bitkisel ürünlerden tavsiye istedim.
Çamaşır suyuna maalesef ki alternatif bulamadım ben. Ama mutfakta elde yıkama için sabun kullanıyorum makineye karbonat limon tuzu sirke limon atıyorum bulaşıkta, çamaşırda beyazlara çamaşır sodası kullanıyorum. Şampuan duş jeli yerine doğal zeytinyağlı sabun (marka istersen özelden mesaj atabilirsin) diş macunu yerine de misvak kullanıyordum ama malesef o da beyazlatmıyor tam . Hatta sigara yerine tütün alıyordum ama o da çok acı geldiği için devam edemedim :olamaz:
Ped yerine pamuk kullanıyorum bu arada. İşte bir tek tuvalet için haftada bir çamaşır suyu :(

Back
X