Rüya Yorumları Bu Aralar Herkes Beni Rüyasında Görüyor

meselaney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
60
5
selam kızlar. bu aralar farklı farklı arkadaşlarım beni rüyasında gördüklerini söylüyorlar. ara sıra telefonlaştığım başka başka illerdeki arkadaşlarım, sürekli görüştüğüm iş yerindeki arkadaşlarım... kimi iyi bir halde görmüş, kimi de kötü.. ne demek bu? niye bu kadar çok kişinin birbirine yakın zamanlarda rüyasına giriyorum? sizce bu ne anlama geliyor olabilir?

Son düzenleme:
Çok ilginç bende iki kere oldu.şimdiye dek birisi beni rüyasında ben planlarım vardı gelecekle ilgili onunla ilgili yapmış olarak görmüş söylemişti o hafta içinde ben şok olmuştum çünkü bilmiyordu mevzuyu..İnşallah da gerçekleşir hala olmadı ama.Bir diğeri ise bir başka arkadaşım beni görmüş rüyasında işte aşık olmuş birisi filan bana diye o da gerçekten öyle olmuştu, o da çok ilginçti çünkü o arkadaşım da şehir dışındaydı ve hiç haberi yoktu durumlardan..Bence peşine düş haberci olabilir :nazar:

evet, bana da ilginç geliyor hakikaten bu durum. benimde olmasını çok çok istediğim ama daha gerçekleşmemiş planlarım var. gördükleri rüyaların bazıları bu planların gerçekleştiğine yönelik. hayırlısı bakalım. bekleyip görcez..

X