Bu aralar hangi filmlere gitmeli ki??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Endofthestory
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Endofthestory

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar; bu hafta ve önümüzdeki hafta cok güzel film secenekleri var, en son gittiğim Aşkın Peşinde filmi tamda sevgiliyle izlenecek derin duygusal içerikli hoş bir filma.s biraz agır ama tempolu film hastaları sıkılabilir...

Ayın 24'ünde gösterime girecek olan Aşk Tutulması, türk yapımı bir romantik komedi.. Yaprak Dökümünün güzel oyuncusu Nejla basrolde... Eğer eski yeşilçam filmlerinden Gülşen Bibikoğlu& Tarık Akan filmlerini seviyorsanız bu filme kesin gitmelisiniz derim.. Modernleştirilmiş bir yeşilçam aşkı konu alınmış..

Ve en özel merakla beklediğim film 29 Ekimde gösterime giriyor... "Mustafa" yazan ve yöneten can dündar.. konuda cok özel birinin belgeseli olunca ortaya muhteşem bir film çıkmış diye düşünüyorum.. Özelliklede şu anda gercekten cok ihiyacımız var bu filme.. Ağlatacak gibi gözüküyor.. Artık filmde ulu önderimizi andıgımız içinmi aglarız yoksa sonradan geldiimiz şu durumamı aglarız orası muamma...mirmirmirmir

bende Mustafa'yı cok merak edıyorum ..ayrıca Nurgul Yesilcay'ın oynadıgı vıcdan da ızleyeceklerım arasında..

Bende a.r.o.g. U merak ediyorum, bide osmanli cumhuriyetini

Arogdan pek umutlu diilim ama osmanlı cumhuriyeti güldürecek gibi, sahsen goraya büyük hayallerle gitmiştim yine eglenceliydi film ama beklentileri karşılamadıgı bir gercek..
busejik vicdana gittikten sonra yorumunu bekliorum, ben gitmedim iki secenek vardı aşkın peşindeye gittim...

Devrim arabalarına gittim ve çok beğendim arkadaşlar.abartmadan konuyu olduğu gibi anlatmışlar gitmenizi tavsiye ediyorum.
konusu:
16 Haziran 1961. Devlet Başkanı Cemal Gürsel tümüyle yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiği bildirilir. O gün orada bulunan 23 mühendis bu emri "Türk insanının makûs talihine karşı bir meydan okuma" olarak algılarlar. En küçük bir tereddüt ya da endişe sergilenmeksizin derhal işe başlanır. Çalışma mekanı olarak Devlet Demiryolları'nın Eskişehir'deki Cer Atölyesi seçilir.

Zaman müthiş dardır. Ekibin Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 günü vardır. Türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: “Devrim”.

“Devrim Arabaları” azmin ve birbirine inanan insanların neleri başarabileceğini gösteren, bu topraklarda yaşanmış bir başarı öyküsüdür…

Mustafayada gitmek istiyorum.

Mustafa begleselini 30ekimde izledik eşimle.Güzel bir belgesel olmuş tavsiye ederim.Ama şunu itiraf etmeliyim ki Şu Çılgın Türkler kitabını yeni bitirdiğim için bu belgesel bana biraz yüzeysel geldi.Ama eminim her detayı o kitapta buldugum ıcın boyle dusunuyorumkaydirigubbakcemile2bu arada cılgın turklerı de tavsıye edıyorum mutlaka okuyun kızlar

ıssız adam kaçırmayın derim üç maymun vizyondan kalkmadan gidin derim gerçekten film izlemek için...

dün mustafa ya gittim ve çok beğendim.gidilmesi gereken bir belgesel olmuş.ıssız adam filmine gidilebilir diye düşünüyorum.daha gitmedim ama :)

Issız Adam filmini şiddetle öneririm süper bi yapım olmuş:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…