‘Bu arabaların hepsi sorunlu’

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
İstanbul Şişli’den Dolmabahçe’ye inen Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi’nde İETT otobüsü kaza yaptı.
100234.jpg

Taksim-Yeşilpınar hattında sefer yapan 49 T numaralı otobüs yokuş aşağı inerken önce kaldırıma çıktı ardından ağaçlık alana girerek durabildi. Otobüs şoförü ile 3 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Otobüslerde fren sorunu olduğunu belirten sürücü Hafız Güzel, “Hiç fren tutmadı. El frene asıldığım halde yine tutturamadım. Ne yaptıysam durduramadım. 16 yıldır şoförlük yapıyorum böyle birşey görmedim” dedi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bu-arabalarin-hepsi-sorunlu-102404h.htm

Bu açıklamayı otobüsü kullanan şoför mü yapmış, işine veda etmeyi göze aldıysa sorun yok.
Hepsi sorunlu mudur bilmiyorum ama şahane otobüsler diyemeyiz, kaza yapan bu otobüs diğerlerine göre yine de yeni model otobüslerden, bunları alalı çok olmadı, eskiler bunlardan da beter, Tem Kavacık sapağında otobüs cayır cayır yandığında da yazmıştım, yeterince bakım yapıldığını sanmıyorum otobüslere, bakımsızlıklarını yolcular bile anlar, ötüyor araçlar resmen.
Ama şunu da söylemezsem haksızlık olur kimi İETT şoförü de kendini F1 pilotu altındakini de Ferrari sanıyor, virajları öyle bir dönüyorlar ki salavat getiriyorsun.

Bu açıklamayı otobüsü kullanan şoför mü yapmış, işine veda etmeyi göze aldıysa sorun yok.
Hepsi sorunlu mudur bilmiyorum ama şahane otobüsler diyemeyiz, kaza yapan bu otobüs diğerlerine göre yine de yeni model otobüslerden, bunları alalı çok olmadı, eskiler bunlardan da beter, Tem Kavacık sapağında otobüs cayır cayır yandığında da yazmıştım, yeterince bakım yapıldığını sanmıyorum otobüslere, bakımsızlıklarını yolcular bile anlar, ötüyor araçlar resmen.
Ama şunu da söylemezsem haksızlık olur kimi İETT şoförü de kendini F1 pilotu altındakini de Ferrari sanıyor, virajları öyle bir dönüyorlar ki salavat getiriyorsun.
Arabalar sorunlu aabalardan daha önemlisi şoforler iki kat sorunlu

Fren yani balata zamanla aşınıyor
eğer bunun bakımı zamanında yapılmazsa böyle facialar kaçınılmaz oluyor ama tabi bu teknik bilgiler vatandaşa anlatılmıyor sır gibi saklanıyor

Back