Bu ara garip seyler görüyorum yardim

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Selamlar
Bir konu acmistim ucusan seffaf cisimlerle ilgili? Onlari aştım sayilir yabi biraz yok sayiyorum ama bu ara nefense boyle gözlerimi cok izliyorum ondan midir bir isiga baktigimda yukari dogru goz kirpmadan gözümu cekersem o isiklar uzuyor
2 .si bugun gokyuzune bakarken gokyuzu bi anda garip bi sekilde dalgalanmaya , boyle karartilanmaya basladi. Ama sadece gokyuzu. Bi kac kere daha oldu sonra gecti
Bazen de kucuk bir parildayn nokta goruyorum sanki.
Bir de mesela bir yere odaklandigimda sanki yukarı bir kose golgeliymis gibi oluyor ancak oraya gozlerimi cevirdigimde golge olmuyor
Ay hanımlar cok oldu biliyorum ama retinama kadar baktirdim, doktorlar bir sey yok diyor.
Cok kafama takiyorum yardim edicek olursa cok sevinirim
Iyi geceler

Canım sonrasinda baş agrin oluyomu benide emara kadar soktular yok temiz sonunda migren cikti

Canım sonrasinda baş agrin oluyomu benide emara kadar soktular yok temiz sonunda migren cikti

Hayir. Yani bu ara biraz basim agriyor ama cok siddetli bir agrim olmuyor cnm. Senin sıkıntın neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…