Bu alyanstan kullanan varmı ?

Bu tür sade modellerden kullanan var mı ? Bende alyansımı bu tür almak istiyorum.
Aşağıdaki resimlerde farklı seçeneklerim..

Duz klasik alyanslarin zamanla cizilme durumu oluyor. Ben biraz takintili oldugumdan kullanmiyorum ama esim cok bgendigi icin o modeli kullaniyor. Ben rahatsiz olmam cizilmesinden yada sıkca sildirir temizletirim cizikler dersen bence hem sade hem de şık

Bu tür sade modellerden kullanan var mı ? Bende alyansımı bu tür almak istiyorum.
Aşağıdaki resimlerde farklı seçeneklerim..

bence dora marka olan alyans çok şık canım. düz modeli annem kullanıyor (yaşı çok büyük değil daha 40larında) bence yeni evlenecek birisi için çok sade.

benim alyansım tam 3 renk :)) çok beğendim seçtiklerini zevklerimiz aynı sanırım. ben en çok sondaki sen altın marka olanı beğendim. ortadaki taşlı model de fena değil, seçilebilir.

Taşlı yüzüklerin de taşları düşüyormuş ama :44: Bende biraz sakarım sağa sola çok çarparım biliyorum..En azından çizikler temizlenebiliyomuş.

bence dora marka olan alyans çok şık canım. düz modeli annem kullanıyor (yaşı çok büyük değil daha 40larında) bence yeni evlenecek birisi için çok sade.

Çok detaylı taşlı yüzükler pek hoşuma gitmiyor nedense.Birde bu tür yüzükler sanki daha bir anlamlı ne biliyimm

benim alyansım tam 3 renk :)) çok beğendim seçtiklerini zevklerimiz aynı sanırım. ben en çok sondaki sen altın marka olanı beğendim. ortadaki taşlı model de fena değil, seçilebilir.

Evet canım :) Bakalım bende böyle düşünüyorum ama elime yakışan içime sinen neyse o nasibimde olcak galiba :)

merhaba

benim alyansım da 2. modele benziyor hem iki renk hem de taşlı :) ama 3 sene bitti 3 kere düşmemiştir daha taşlar çok nadir düşüyor ben de korktum ya hep düşerse diye ama çok da sorun olmadı yani arada gidip parlatıyorum yeni gibi oluyor, taşlı model alacaksan tamamı gömme olsun tamturlardaki gibi dışa doğru çıkıntılı olan modellerin taşları daha çok düşüyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…