Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duz klasik alyanslarin zamanla cizilme durumu oluyor. Ben biraz takintili oldugumdan kullanmiyorum ama esim cok bgendigi icin o modeli kullaniyor. Ben rahatsiz olmam cizilmesinden yada sıkca sildirir temizletirim cizikler dersen bence hem sade hem de şık
bence dora marka olan alyans çok şık canım. düz modeli annem kullanıyor (yaşı çok büyük değil daha 40larında) bence yeni evlenecek birisi için çok sade.
benim alyansım tam 3 renk :)) çok beğendim seçtiklerini zevklerimiz aynı sanırım. ben en çok sondaki sen altın marka olanı beğendim. ortadaki taşlı model de fena değil, seçilebilir.
Duz klasik alyanslarin zamanla cizilme durumu oluyor. Ben biraz takintili oldugumdan kullanmiyorum ama esim cok bgendigi icin o modeli kullaniyor. Ben rahatsiz olmam cizilmesinden yada sıkca sildirir temizletirim cizikler dersen bence hem sade hem de şık
bence dora marka olan alyans çok şık canım. düz modeli annem kullanıyor (yaşı çok büyük değil daha 40larında) bence yeni evlenecek birisi için çok sade.
benim alyansım tam 3 renk :)) çok beğendim seçtiklerini zevklerimiz aynı sanırım. ben en çok sondaki sen altın marka olanı beğendim. ortadaki taşlı model de fena değil, seçilebilir.
benim alyansım da 2. modele benziyor hem iki renk hem de taşlı :) ama 3 sene bitti 3 kere düşmemiştir daha taşlar çok nadir düşüyor ben de korktum ya hep düşerse diye ama çok da sorun olmadı yani arada gidip parlatıyorum yeni gibi oluyor, taşlı model alacaksan tamamı gömme olsun tamturlardaki gibi dışa doğru çıkıntılı olan modellerin taşları daha çok düşüyor bilgin olsun