Bu alyansın hangi markaya ait olduğunu bilen var mı??

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Merhaba kk hatunları :))

Ben bu alyansın resmini kaydetmişim markasını yazmamışım şimdi de bulamıyorum markasını biliyorsanız yardımcı olur musunuz:))

markasını bilmiyorum ama gerçekten bayıldım, inşallah bulursun

teşekkür ederim canım ama bulamadım hangi firmaysa bu güzelliği daha iyi tanıtmalı:))

teşekkür ederim canım ama bulamadım hangi firmaysa bu güzelliği daha iyi tanıtmalı:))

hala arıyormusun bilmiyorum ama bu bu alyansı biliyorum ayrıntısına kadar."Diante alyans" tan bu..Koleksiyon kısmına gir,fidenzati modellerini seç,3.foto kendileri Ben de alyans çeşitlerine bakarken kendisini görmüş ,beğenmiştim,ordan aklımda kalmış..

çok teşekkür ederimm canım yaaa:))) bende burada bakmıştım sonra unutmuşum siteyi:) açınca hatırladım canım:) çook sağol :))

Tatlım model cok guzell aldınmı alyanslarını...

çok teşekkür ederimm canım yaaa:))) bende burada bakmıştım sonra unutmuşum siteyi:) açınca hatırladım canım:) çook sağol :))

Rica ederim canım.Umarım yardımcı olabilmişimdir :) Mutluluklar diliyorum size..

Tatlım model cok guzell aldınmı alyanslarını...

İnşallah mayıs sonu ortası gibi alınacak:)) İnşallah oturduğum ilde bu alyansı bulabilirim:) Sevgilim İstanbulda ben başka yerdeyim ona yüzük ölçümü tam vermem gerekiyor bazen değişikliler olabiliyor:))Bu marka burada varsa gidip bi bakıcam ama yoksa şu alyansı düşünüyoruz:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…