• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu alyansın hangi markaya ait olduğunu bilen var mı??

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Merhaba kk hatunları :))

Ben bu alyansın resmini kaydetmişim markasını yazmamışım şimdi de bulamıyorum markasını biliyorsanız yardımcı olur musunuz:))
$54df1c8aed7ec7bcae58f5768d49ee87_1325011104.jpg

markasını bilmiyorum ama gerçekten bayıldım, inşallah bulursun

teşekkür ederim canım ama bulamadım :( hangi firmaysa bu güzelliği daha iyi tanıtmalı:))

teşekkür ederim canım ama bulamadım :( hangi firmaysa bu güzelliği daha iyi tanıtmalı:))

hala arıyormusun bilmiyorum ama bu bu alyansı biliyorum ayrıntısına kadar."Diante alyans" tan bu..Koleksiyon kısmına gir,fidenzati modellerini seç,3.foto kendileri ;) Ben de alyans çeşitlerine bakarken kendisini görmüş ,beğenmiştim,ordan aklımda kalmış..

hala arıyormusun bilmiyorum ama bu bu alyansı biliyorum ayrıntısına kadar."Diante alyans" tan bu..Koleksiyon kısmına gir,fidenzati modellerini seç,3.foto kendileri ;) Ben de alyans çeşitlerine bakarken kendisini görmüş ,beğenmiştim,ordan aklımda kalmış..

çok teşekkür ederimm canım yaaa:))) bende burada bakmıştım sonra unutmuşum siteyi:) açınca hatırladım canım:) çook sağol :))

Tatlım model cok guzell aldınmı alyanslarını...

Tatlım model cok guzell aldınmı alyanslarını...

İnşallah mayıs sonu ortası gibi alınacak:)) İnşallah oturduğum ilde bu alyansı bulabilirim:) Sevgilim İstanbulda ben başka yerdeyim ona yüzük ölçümü tam vermem gerekiyor bazen değişikliler olabiliyor:))Bu marka burada varsa gidip bi bakıcam ama yoksa şu alyansı düşünüyoruz:))

$4826.jpg

Son düzenleme:
Back