bu alyansı sipariş verdim????

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Bu alyansı sipariş verdim arkadaşlar sizce nasıl ? çok kararsız kaldım sonuna bu oldu ama yine içime sinmedi gibi

önemli olan senin içine sinip sinmemesi bence, biz ne desek boş. Güle güle kullan canım.
Ama taşlı modelleri tercih etmiyorum ben.

aksine bende taşlı modelleri seviyorum ama hiç kullanmadım tabii, düşermi? kullanışsız mı bilmiyorum. Teşekkür ederim.

aksine bende taşlı modelleri seviyorum ama hiç kullanmadım tabii, düşermi? kullanışsız mı bilmiyorum. Teşekkür ederim.

o senin kullanma şekline bağlı bende bvlgari tek taş yüzük var küçük taşlarıda çok fazla var ama ben temizlik yaparken çıkardığım için taşlarında düşme olmadı

bence güzelll
hatta benim alyansıma çokk benziyoo sadece benimkinin taşlı yeri daha beyaz taşları mı daha büyük die anlamadm ama öle duruyo
güle güle mutlu günlerde kullanın

Güzel model,benimkine benziyor,tek fark benimkinin beyaz altın olması,güzel günlerde kullanın,,,zevkli bir seçim :)

bencede güzel sade ve şık mutluluklar canım

model çok güzel bence.ama renk çok sarı aynı modelin beyaz altını süper olur.birde alyans seçerken erkeğin parmağında da nasıl duracağını düşünmek lazım.erkek için çok sarı bence

bencede cok guzel tam bır alyans gıbı.. cok şatafatlıya gerek yok bunu her zaman her yuzukle takabılırsın

Canım merhaba, bence çok hoş alyansların,hem sade hem şık, banada fikir oldu teşekkür ettim valla :):)

Modeli hoş ama ben sarı altından yana değilim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…