• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu alyansa karar verdım ama...

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
bu alyansa en uygun tektas nasıl olmalı kızlar

Eklentiler

• $Fotoğraf1363.jpg
    $Fotoğraf1363.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 207
  • $Fotoğraf1363.jpg
    $Fotoğraf1363.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 182
öncelikle hayırlı olsun. bence sende taşsız olanını al.benim alyansımda seninki gibi taşlı yanına tektaşı da takınca pırıl pırıl bişey oluyor.spor kıyafetlerle hiç güzel durmuyor. hem bi ortamda uzaktan nişanlınla yüzüğün farklı gibi duruyor. açıkcası ben çok pişmanım eşiminki gibi taşsız düz almadığıma

ben de arkadaşa katılıyorum.alyans klasik olmalı.dümdüz.yanına da tektaş.alyansın eşinle aynı olmuş olur böylece.ve yanında tektaşınla da hem spor hem şık kıyafetlerle her zaman uyumlu kullanabilirsin.

bende arkadaşlaraa katılıcam canımm sadee birşey alırsan yanınaa taktığn tektaş daha bi güzel gösterir kendinii vee alyanslarnzda aynı olmş olurr diğer türlü sanki farklı kişilerlee nişanlı gibi geliyo banaa birde ikiside parlak taşlı olncaa günlk kıyafetlernlee çok abess gözükecektr amaa yinede sen bilrsnn

yüzüğün çok kalın. bu tarz yüzüklerin yanına bir de başka yüzük takınca hiç hoş durmuyor. eğer ellerin çok büyük ve parmakların uzun değlse güzel durmaz bence hangi model tektaş olursa olsun.

Canim benimde alyansim tasli ve hic pisman degilim. Ayrica alyanslar zaten ayni model oldugu belli oluyor tasli olsun olmasin ne fark eder ki??
Tek tasa gelince, ben tek tasimi sag elimde tasiyorum benimde alyansim kalin oldugu icin hos durmaz diye.

En önemlisi senin begenmen, alyans hosuna gitmis icine sinmis burada herkes tabiki fikrini söyleye bilir ama senin düsüncen en önemlisi canim.

Ne çok ince nede çok kalın bi tek taş seçebilirsin. Tek taşın kenarlarında taş olmamasından yanayım cünkü alyansın fazla taşlı ve abartılı, kalın. Abartı derken kötü anlamda değil alyansını beğendim :) Ama hem alyans hem tek taş kalın ve abartılı olursa hoş durman. Bu yüzden tek taşı ince ve sade almandan yanayım.

ya kızlar benım begendıgım pırlanta tektaslar kenarlarındada taslar var ben nıye boyle taslara merajklıyımmmm

ya kızlar benım begendıgım pırlanta tektaslar kenarlarındada taslar var ben nıye boyle taslara merajklıyımmmm

Ben 19 yasindayim uniye hazirlaniyorum bana daha cok var ama benm fikrim alyansin cok şik abartili degil cok fazla hem sen sevdiysen ne onemi varki baskasinin sevdigi.. sade tek tas bence gosterisli durdurmaz bana sorarsan kenarlari tasli guzel bi tek tas sec gosterisli duru hemde bakan herkezin dikktini ceker. Sahsen benim cok dikkatimi cekiyo oyle takanlar icimden de vayy diyorum..

Ben 19 yasindayim uniye hazirlaniyorum bana daha cok var ama benm fikrim alyansin cok şik abartili degil cok fazla hem sen sevdiysen ne onemi varki baskasinin sevdigi.. sade tek tas bence gosterisli durdurmaz bana sorarsan kenarlari tasli guzel bi tek tas sec gosterisli duru hemde bakan herkezin dikktini ceker. Sahsen benim cok dikkatimi cekiyo oyle takanlar icimden de vayy diyorum..

canım benım kafadasın valla bende taaaaaaaa uzaklardan bıle bellı olsun ıstıyorummm bende 22 yasındayım sevıyorum gosterıslı

canım benım kafadasın valla bende taaaaaaaa uzaklardan bıle bellı olsun ıstıyorummm bende 22 yasındayım sevıyorum gosterıslı
Aaa 22 mi
Ay canim ya cok sevindim senin adina isin varmi calisiyomusun? Bence sen kendi bildigini yap dedigim gibi secersen herkezin gozu senin yuzuklerde olur benden solemesi :) bi kere evlencen surda oda gosterisli olsun demi yanii

Aaa 22 mi
Ay canim ya cok sevindim senin adina isin varmi calisiyomusun? Bence sen kendi bildigini yap dedigim gibi secersen herkezin gozu senin yuzuklerde olur benden solemesi :) bi kere evlencen surda oda gosterisli olsun demi yanii

evet canım bende erkek arkadasımda polisiz ısımız var hatta meslekte 3. yılımız

hayırlı olsun, benim nişanlımda polis :) arkadaşımın yüzüğüde bunlara benziyor hemen tarif edeyim, ortasında taş yok erkeğin yüzüğü gibi ama kenar sarı kısımları var ya orda taş var arkadaşımınkinde çok sade duruyor, renk farkı olarakta kenarları kırmızı ortası beyaz, Benim tek taşım beyaz olunca bende beyazlı kırmızılı bir alyans beğendim daha yapım aşamasında, ayy çok zormuş bu yüzüğe karar vermek

alyans çok taşlıysa yanına bide pırlanta çok ışıltılı oluyor sade bi alyans ve tek taş daha güzel durucakdır

Back