• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler bu aletle neler yapabilirim?

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
264m26g.jpg

fön dışında neler olabilir ? bu arada saçlarım kıvırcık

bununla her şekilde dalgalı fön düz dön içe dönük dışa dönük vs vs fönler çekersiniz
Ama bukle filan yapılmaz .
Aldınız mı almayı mı düşünüyorsunuz ?

bununla düz fön bir de uçları dışa ya da içe dönük fön olabilir ama pek kullanışlı değil bu bildiğim kadarıyla kullananlar pek tavsiye etmiyo

ürünü 8 yaşındayken düzleştiricinin olmadığı zaman (ya da bilmediğim zaman) almıştım:60: bukle yapmasada olur. soğuk üfleme ne işe yarıyor acaba :26:

sıcak üfleme ile şekillendiği gibi doğuklada şekilleniyor.
Soğuk hava sıcağa nazaran daha az yıpratıyor diye biliyorum.

yaa bundan bende istiyorum kullanan varsa söyleyebilir mi ben tv de görmüştüm bir de internette araştırdım buna çok benzer bir şeydi hem düz fön hemde çok güzel iri bukleler yapıyordu bir kaç tane farklı ucu vardı sanırım bunda yok, seramik olanından istiyorum ben..

yaa bundan bende istiyorum kullanan varsa söyleyebilir mi ben tv de görmüştüm bir de internette araştırdım buna çok benzer bir şeydi hem düz fön hemde çok güzel iri bukleler yapıyordu bir kaç tane farklı ucu vardı sanırım bunda yok, seramik olanından istiyorum ben..

ben kullanıyorum ve sevmeye başladım diyebilirim :31: tam düzleştirmese bile düzleştiriciyle üstünden bi kere gitmen yetiyor :61:

Back