Bu alerjide neyin nesi?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
iyi akşamlar arkadaşlar
ben mac marka eyeliner kullanıyorum.neredeyse 2 ay olacak kullanalı,şimdiye kadar hiç sorun yoktu bilakis çok memnundum.fakat son bi haftadır göz kapaklarım şişip yara olmaya başladı,kullanmayı kestim,kaynağının bu olabileceğinden şüphelenip...
fakat bugün sözlümle uzun bi aradan sonra ilk kez buluşacaktık
güzel görünmek istedim ve dayanamayıp sürdüm :26:
akşama kadar sorun yoktu ama sözlümler gidince hemen çıkardım çok kaşıntı vardı çünkü.
şimdi göz kapaklarım kıpkırmızı ve şiş,kaşınıyorda...
var mı başına böyle bişey gelen?
varsa çözümü nedir?hemen geçer mi?
ceaplarınız içiç şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun. Temiz bir pamuk parçası ve çayın demiyle temizleyin gözünüzü çok çabucak geçicektir inşallah. Benim kızımda 2 aylıkken falan olmuştur doktor ilaç verme gereği bile duymadı çayın demiyle silin dedi günde 3-4 kez yapıyordum 2-3 günde geçti ama yıkamayın bir süre çay kurusun gözünüzde...

Bndede 0lmustu bu sorun ..
patates kes ve goslerine koy canim , 1o dk fLan kalSin , cok iyi geliyor...

alerji olmuş yada mikrop kapmış belli ki.Arkadaşları tavsiyelerine katılıyorum.Çay çok iyi gelir bu tür durumlarda.Bir de göz teramisini edinmenizi öneririm.

bence doktora gitmelisin.göz mühim hassas bölge denediğin şeyler Allah korusun iyi gelmeyebilir.

bendede eyeliner dan kaynaklı bi şişme oldu göz kapağımda başka bi arkadaşım sürmüştü sanırım mikrop kaptı ondan dolayı oldu ben bidaha kullanmadım o eyelinerı.
kendi kendine bigün içerisinde geçmişti benimki ama bilemiyorum neyapmak gerektiğini :S

sağolun kazılar,bugün deneyeceğim şu çay demini.sabah uyandığımda dahada şişmiş haldeydi
ve büyük bi acı,yanma vardı
tamda zamanını buldu
inşallah hemen geçer...

Konu içeriği nedeniyle "Allerji ve bağışıklık hastalıkları" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…