Suan aynı derdi bende yaşıyorum uykudan uyanınca oluyo geneldeKızlar selam 30 yaşından sonra alerji derdiyle uğraşmaya başladım. İlk önce bu kadar değildi ama şu an inanın elimi kokulu bir sabunla bile yıkasam o gün iptal olabiliyorum. Hapşırma, burun akıntısı, baş ağrısı.. Çocuğum olmasa umursamam ama berbat bir halde burnumdan sular akarken bir de o minnoşla oyun oynamak zorunda kalıyorum :):) Alerji hapı ve yine tedavi edici alerji burun spreyi kullanıyorum ama pek faydası yok. Bu arada normalde saçım sarı yıllardır böyle kullanıyorum ama doğumdan sonra açıcıya da alerjim çıktı, astım da birleşti ohhhhhhh tam olduEn çok parfüm kullanamıyorum ona üzülüyorum. Bir bilginiz var mı? Başka yöntem bu durumu minimuma indirmek için
Canım bildiğin gibi değil sürekli burnumdan sular akıyorSuan aynı derdi bende yaşıyorum uykudan uyanınca oluyo genelde
Valla bende bi çözüm bulamadım
Canım bildiğin gibi değil sürekli burnumdan sular akıyorÇocuk gibiyim :)
İnşallah ve işin tuhafı neyin dokunduğu da belli değil her an sürprizevet benimde öyle elimde bi mendil dolanıyorım
Kurtuluruz inş
Hapşurma, burun akıntısı nezle gibi aynıBu burundan su gelmesi baska bişeyle alakalı diye okumustum burda
Omurilik soganımıydı neydi
Yani alerjiden oldugundan emin misiniz
Doktora göründünüz mü
Hemen probiyotiklere başlayın ama hap olanlar faydasız kefir , yoğurt, turşu ve tüm gidalarinizi bunların suyuyla zenginlestirebilirsiniz. Çok faydasını görürsünüz .alerjiler Zaten %80 i kadar bir kısmı probiyotik eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben kronik mide hastasıydım yıllarca ilaç kullandım ama en son probiyotiklere başlayınca şuan hiç bir şeyim kalmadı .Kızlar selam 30 yaşından sonra alerji derdiyle uğraşmaya başladım. İlk önce bu kadar değildi ama şu an inanın elimi kokulu bir sabunla bile yıkasam o gün iptal olabiliyorum. Hapşırma, burun akıntısı, baş ağrısı.. Çocuğum olmasa umursamam ama berbat bir halde burnumdan sular akarken bir de o minnoşla oyun oynamak zorunda kalıyorum :):) Alerji hapı ve yine tedavi edici alerji burun spreyi kullanıyorum ama pek faydası yok. Bu arada normalde saçım sarı yıllardır böyle kullanıyorum ama doğumdan sonra açıcıya da alerjim çıktı, astım da birleşti ohhhhhhh tam olduEn çok parfüm kullanamıyorum ona üzülüyorum. Bir bilginiz var mı? Başka yöntem bu durumu minimuma indirmek için
Çok teşekkürler deneyeceğim :)Propolis ,imuneks ,kefir gibi bağışıklık arttıran desteklere yönelin
Ben de alayım yaaa canıma tak ettiYukarda yazılmış öncelikle bagısıklık sisteminizi güclendirin. İyi bir doktora gidin. Ben immunaterapi aldım. 3 yıldır iyiyim tabi etkileri geciyornsanki yavas Yavas kabus geliyor Die korkuyorum. Çok gecmiş olsun.
Denize girmeyi hiç düşünmemiştimBen de aynıyım malesef bir çözümü yok. İlaçlarınızı düzgün kullancaksınız. Denize girmek çok iyi geliyor.
Hemen takibe aldımGluten, şeker, paketli gıdalar, süt ürünlerinden uzak durun. Histamin intoleransı olabilir. Doktor deniz şimşek, melekvuslatozdogan , izmircocukdoktoru hesaplarını instagramda takip edin. Bu konularda onlardan çok şey öğrendim. Beslenmemi düzenleyerek alerjim çok azaldı. Takviye olarak da quercetin fayda sağlar alerji için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?