• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aktörün ismini bilen varsa lütfen yardım etsin

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
$unluleryardim_24012010_110143.jpg

lütfen bilen söylesin kendimi yedim bitirdim bulamıyorum oynadığı bir filmde olur ben filmden yola çıkıp bulurum

yabancı hayatım bir filmini izlemiştim filmin adıda aklıma gelmiyor hani takılır öyle gecenin bir yarısı uyku tutmaz neydi neydi die düşünürüz ondan oldu işte şimdi bana

gittim once bu haberi buldum unluler yardima kostu diye ordanda tek tek isimleri yazdim gorsellere baktim ve buldum oh rahatladim cok sukur:1:

bende o isimleri yazdım hepsi çıkıo bu çıkmıo off :)

sus kıs Colin Farrel diyosak o dur:D zaman geçiyo adam yaşlanıyo... sen filmi anlat ben hangisi olduunu da söliyim:D
colin bu adam kralını tanımam:)

adamın hiç değişik hali yok tipi tamamen resimdeki gbi

Film şöyle komedi filmi
şişman bi adam var organizasyoncu gbi bişi bu da ünlü şarkıcı patronu bu uzun saçlıyla konser ayarlamasını istio o da gidio peşinden ayarlıo konseri ama şarkıcı eroin alkol bağımlısı deli bi tip onunla konsere kadar yaşadığı maceralar

bulduuuuuuuuuuuummmmmmmmm

Russell Brand

adamın hiç değişik hali yok tipi tamamen resimdeki gbi

Film şöyle komedi filmi
şişman bi adam var organizasyoncu gbi bişi bu da ünlü şarkıcı patronu bu uzun saçlıyla konser ayarlamasını istio o da gidio peşinden ayarlıo konseri ama şarkıcı eroin alkol bağımlısı deli bi tip onunla konsere kadar yaşadığı maceralar

Triage olabilir mi?

sus kıs Colin Farrel diyosak o dur:D zaman geçiyo adam yaşlanıyo... sen filmi anlat ben hangisi olduunu da söliyim:D
colin bu adam kralını tanımam:)
:1::1:yakindan bakinca pekte benzemiyorlarmis demekki degil:1:
bende o isimleri yazdım hepsi çıkıo bu çıkmıo off :)
:1:bende tek tek usenmedim baktim:1:

degill malesef:14:

ay bulun yoksa bende olurum meraktan:40::1:

Back