- Konu Sahibi kartal19031903
-
merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemim bitti kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var sancı var sanki adet olacakmışım gibi belime vuruyor bunun nedeni nedir lütfen yardım edin üşütmüşmüyüm yoksa hamilelik belirtismidir bu
gebelik belirtisi de olabilir , olmaya da bilir..ben geçen ay acayip bir bel ağrısı yaşadım, kasıklarımda da hareketlilik vardı ama gebelik olmadı sanırım kist oluştu bende ama seninki bebek de olabilir inşallah bebektir (tabii istiyorsan)
istemezmiyim kist in belirtileri neler peki üşütmektenmi geliyor yardım edermisiniz bana
merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemim bitti kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var sancı var sanki adet olacakmışım gibi belime vuruyor bunun nedeni nedir lütfen yardım edin üşütmüşmüyüm yoksa hamilelik belirtismidir bu
Hamilelik belirtileri kişiye göre değişiyor ama doktorlar adet gecikmesi olmadan gebelik belirtilerininde başlamayacağını söylüyolar genelde, o yüzden adetin yaklaşıyosa bu yüzden ağrıyo olabilir zaman zaman adet öncesi bendede oluyo hele şimdi mevsim ve hava değişiklikleri çok fazla bu dönemde dengesizlikler ağrılar olabilir bende de çok var bu aralar ağrı ama bebek istiyormuşsun canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız
Hamilelik belirtileri kişiye göre değişiyor ama doktorlar adet gecikmesi olmadan gebelik belirtilerininde başlamayacağını söylüyolar genelde, o yüzden adetin yaklaşıyosa bu yüzden ağrıyo olabilir zaman zaman adet öncesi bendede oluyo hele şimdi mevsim ve hava değişiklikleri çok fazla bu dönemde dengesizlikler ağrılar olabilir bende de çok var bu aralar ağrı ama bebek istiyormuşsun canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız
aynısı bende de var canım adetime 1 hafta var kasıklarımda belimde ağrı var ve akıntılarım fazlalaştı umarım kist değildir...
Merhaba bende bu siteye 1 aydır üyeyim 1.5 yıllık evliyim doktora gittim 1 ay oldu klomen progestan verdi kullandım smear testinde bişey çıkmadı adetim 3 gün sonra sancılı bi şekilde geldi 2 aydır korunmayı bıraktık ama bir an önce hamile kalmak istiyorm hayırlsı ile.:2:
inş tüm anne olmak isteyenlere nasip olur umarım kist deildir canım seninde
acaba acil doktora gitsek kan testi versek olur mu yaparlar mı ki?
hamilelik için mi kan vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?