ben 18 haftalık hamileyim .yaşım da 40. hamileliğimin başından beri bel ve kasık ağrılarım oluyordu .hala da oluyor.bana dr ve çevremdekiler bunun normal olduğunu söylediler. rahim kendini genişlemeye vs hazırlıyor. o nedenle ağrı hissetmemiz normalmiş.bel ağrısı beni bazen çok kitliyor. oturduğum veya yattığım yerden kalkamıyorum. hakkımızda hayırlısı.benim 2. doğum oluyor bu arada.
ilk başlarda bel ve kasık ağrıları normal. fakat riskli bir dönemde ev işlerini boş vermek zorundasın.40 + hamile konusuna bekliyorum. sayımız az.sorunlar fazla olacak.tecrübelerinize ihtiyacım var.deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya hazırım. 2. hamileliğim.10 yaşında oğlum var.
ilk başlarda bel ve kasık ağrıları normal. fakat riskli bir dönemde ev işlerini boş vermek zorundasın.40 + hamile konusuna bekliyorum. sayımız az.sorunlar fazla olacak.tecrübelerinize ihtiyacım var.deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya hazırım. 2. hamileliğim.10 yaşında oğlum var.
ağrılarım devam ediyor,dr mağnezyum ilacı verdi.aslında katlanılacak kadar ağır değil. sadece sebep ve sonucundan endişe duyuyorum. yani hamileliğe ve bebeğe zarar gelmesini istemeyiz.ana olarak sabırlıyız hepimiz ağrı da çekeriz çile de..
sen çalışıyormusun?ben memurum.