bu ağrılar normal mi

asude28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
73
1
86
Hatay
slm kızlar 8 haftalık hamileyim bugün biraz iş yaptım belim ağrıyor hafiften sancım var bu normal mi....?

ben 18 haftalık hamileyim .yaşım da 40. hamileliğimin başından beri bel ve kasık ağrılarım oluyordu .hala da oluyor.bana dr ve çevremdekiler bunun normal olduğunu söylediler. rahim kendini genişlemeye vs hazırlıyor. o nedenle ağrı hissetmemiz normalmiş.bel ağrısı beni bazen çok kitliyor. oturduğum veya yattığım yerden kalkamıyorum. hakkımızda hayırlısı.benim 2. doğum oluyor bu arada.

ilk başlarda bel ve kasık ağrıları normal. fakat riskli bir dönemde ev işlerini boş vermek zorundasın.40 + hamile konusuna bekliyorum. sayımız az.sorunlar fazla olacak.tecrübelerinize ihtiyacım var.deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya hazırım. 2. hamileliğim.10 yaşında oğlum var.

ilk başlarda da sonralarda da oluyor bu tür ağrılar ama tereddütün varsa mutlak doktor kontrölünden geç derim ne olur neolmaz.

link veirmisin? 40+ olan topik paylaşımını bulamadım da...

ben link vermesini ..vs bilmiyorum hayatım.ama sen beni bulmuşsun .tşk. ağrıların devam ediyor mu diye soracaktım.insallah sorun yoktur.

ağrılarım devam ediyor,dr mağnezyum ilacı verdi.aslında katlanılacak kadar ağır değil. sadece sebep ve sonucundan endişe duyuyorum. yani hamileliğe ve bebeğe zarar gelmesini istemeyiz.ana olarak sabırlıyız hepimiz ağrı da çekeriz çile de..
sen çalışıyormusun?ben memurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…