Bu ağrıdan bıktımmmmm

Benim tek çözümüm şekerli sıcak su. ve ayaklarımı sıcak tutmak. Ama dkh kullanmaya başladıktan sonra bu ağralır kesildi kanamam dahada azaldı.

ben özellikle soğuk aldığım zamanlar bacaklardan kalçaya bi ağrı geliyor çok fena oluyor yerlerde süründüren bi ağrı. ayaklarımı vücudumu sıcak tutarsam pek bişey olmuyor,tuhaf

kızlar bu adet sancısını her ay çekiyorum ağrı kesici içiyorum bugün 2 tane içtim hissetmiyorum basen bölgesi karın bacaklarımı hissetmiyorum doktora gidip iğnemi yaptırsam?
Benim de hep ağrılı oluyordu. Dikkat ettim yazları o kadar ağrı olmuyor, kışları daha fazla oluyor. Sıcaklık çok önemli. Ayaklarına sıcak su yapabilirsin. Ben bundan birkaç ay önce adet dönemimin sonlarıydı, kist dönmesi yaşandığı için ameliyat oldum. 6 cm di. O zamandan beri ağrı çekmiyorum. Hiç yoktan bir kadın hastalıkları doktoruna git. Kistten kaynaklanabilir.

Mümkün olduğunca ağrı kesici kullanmamaya çalışın. Evinizde dinlenme şansınız varsa ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun. Doktora da kontrol için gidebilirsiniz belki farklı bir sebebi vardır.

Ya ben onceden karın ağrısı falan bılmeDım son ıkı ay cok soddetlı agrıyor mıdem bulanıyor kansıZlık mı dedım kan degerlerım ıyı çıktı dun adet olunca yone cok sıddetlıydı majezık dıye bır hap var agrdi kesici tok ken alın yarım saate gecıyo ama ona ragmen geçmezse ıgne yaptırın

Her ay bu kadar sancılı oluyorsa doktora gidin,miyom,yada kist gibi sorunlarda olabilir.

Benim de cok ağrılı geçer. Miyom vs yok hepsine ultrasonda baktırdım herşey normal. Ama ağrı sürekli oluyor. Profesor olan bir kadın doğum uzmanı tanıdık ağrı başladığını hissettiğin an iki tane apran.. fort al demişti cidden faydasını gördüm sonra ağrı olmuyor yalnız o ilk an başlar başlamaz alacaksın.

benim de çok sancılı geçiyodu mutlaka iğne yaptırıyodum kullanmadığım ilaç kalmadı ve doktora gidiyodum hiç bişey yok diyodu son 1 yıldır da olduğum an kuvvetli bi ağrı kesici alıyorum çok ağrımıyo benim hasta olduğu tüm apartman anlıyodu bağırma ağlama sesimden zor hastaneye gidiyodum papatya çayıda iyi geliyo bilginize kızlar

Kadın olmanın en zor yanlarından biri Doktordan bu agrıya iyi gelebilecek bir ilaç isste.Saglık ocakları verıyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…