Bu ağrıdan bıktımmmmm

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
kızlar bu adet sancısını her ay çekiyorum ağrı kesici içiyorum bugün 2 tane içtim hissetmiyorum basen bölgesi karın bacaklarımı hissetmiyorum doktora gidip iğnemi yaptırsam?

Ağrınız böyle şiddetliyse şuan gidip bi iğne yaptırın.ama benim size ve diğer tüm kızlara tavsiyem ağrı kesiciden önce kekik çayı ya da bol şekerli sıcak su içmeleri adet sancısı için

kızlar bu adet sancısını her ay çekiyorum ağrı kesici içiyorum bugün 2 tane içtim hissetmiyorum basen bölgesi karın bacaklarımı hissetmiyorum doktora gidip iğnemi yaptırsam?
Adet sancısını bende çok yaşıyorum. Ama artık alıştım, başlayacağını hissettiğim anda bir arveles alıyorum ve daha hafif geçiriyorum. Ayaklarının altınada sıcak su torbası koyarsan oldukça rahatlatır, dayanamıyorsan tabi ağrı kesşci vurdurmayada gidebilirsin geçmiş olsun.

ya inanın şuan işteyim ölüyorum yani eve gidip yatsam direk ağlmaya sızlamaya başlıorum sıcak çay çikolata iyi gelioda diğerlerini denemedimmm

Deneyin mutlaka çok geçmiş olsun ben iş yerinde bu sancıyı çektğm gün kimseyle konuşamamıştm bile allah kolaylık versin

çok mu şiddetli?
Hep mi böyle, yoksa bu sefer mi böyle?

tabi ağrı kesiciler yetmiyorsa iğne yaptırabilirsiniz ama
bu kadar sancılı adet geçiriyorsunuz kadın doğuma bir görünün bence.her ay çekiyorum demişsiniz çünkü

evet her ay bizim ailede böyle ağrı çeken yok bi tek bende var anlamıorum ki

Canım majezik ağrı kesici çok iyi geliyor.onun haricinde bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı düzenli bir şekilde kullan ağrısız bir şekilde adet görürsün bekarsanda kullana bilirsin hiç bir yan etkisi olmaz çünkü bende çok çektim bunlarda buldum çareyi doğum kontrol hapının ismide microgynon kilo falanda yapmıyor

Kullanmana rağmenmi bu ağrılar oluyor bana çok iyi geldi doğum kontrol hapı şimdi ne ağrım ne sızım oluyor çok rahatım markası benim yazdığımdan farklıysa birde benim yazdığımı dene yada majezikte çok iyi geliyor

inş. bakalın dolorex kullanıorum ağrı kesmek için

Kadın doğum uzmanına gidin ağrılarınızı söyleyin...
o size adet başlamadan birkaç gün önce içmeniz için kasılmayı krampları önleyen bir ilaç
adet başlayınca içeceğiniz ağrı kesici bir ilaç verecektir.
O zaman biraz daha rahat edersiniz.

Ben dayanamadgm zaman iğne yaptiriyorum bazi aylar da hic hissetmiyorum oldugumu

git iğneni yyaptır kurtul o iğrenç ağrılardan
4-5 güne benimkide gelcek

inş. bakalın dolorex kullanıorum ağrı kesmek için
canım benımde cok sıddetlı oluyordu doktora gıttım bısımı var dıye cok sukur bısı yoktu majezik verdi gercekten cok ıyı gelıyor ama her ay 2.gunu benımde cok agrım oluyor kadın olmak zor cok zor.geçmiş olsun

benimde çok ağrılı oluyo.bacaklarımı uyuşturcak kadar şiddetli olmuyo ama tansiyonumu düşürüyo.bayılabiliyorum.dışardayken çok fenalaşıyorum özellikle.arkadaşım doktora gitmiş.bunun içn özel bi hap varmış.çok iyi geliyomuş.ben normal ağrı kesici içiyorum bi sorun olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…