Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet sancısını bende çok yaşıyorum. Ama artık alıştım, başlayacağını hissettiğim anda bir arveles alıyorum ve daha hafif geçiriyorum. Ayaklarının altınada sıcak su torbası koyarsan oldukça rahatlatır, dayanamıyorsan tabi ağrı kesşci vurdurmayada gidebilirsin geçmiş olsun.kızlar bu adet sancısını her ay çekiyorum ağrı kesici içiyorum bugün 2 tane içtim hissetmiyorum basen bölgesi karın bacaklarımı hissetmiyorum doktora gidip iğnemi yaptırsam?
çok mu şiddetli?kızlar bu adet sancısını her ay çekiyorum ağrı kesici içiyorum bugün 2 tane içtim hissetmiyorum basen bölgesi karın bacaklarımı hissetmiyorum doktora gidip iğnemi yaptırsam?
canım benımde cok sıddetlı oluyordu doktora gıttım bısımı var dıye cok sukur bısı yoktu majezik verdi gercekten cok ıyı gelıyor ama her ay 2.gunu benımde cok agrım oluyor kadın olmak zor cok zor.geçmiş olsuninş. bakalın dolorex kullanıorum ağrı kesmek için