- 30 Ağustos 2022
- 5
- 0
- 24
- Konu Sahibi selenn1921
arkadaşlar bir kaç gün önce bir konu açmıştım alta linkini koyacağım, ben yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum öncelikle
ben cevaplarınızdan sonra rahatlamıştım açıkçası ama tüm ağrım sızım geçti sadece çok şiddetli sallandığı için bile yürüyemediğim göğüs ağrım var ve akıntımda uzayan yapıda bu yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi, olsa bile bu kadar fazla bi ağrı olabilir mi yoksa milyonda bir ihtimal olan gebelik mi var gebelikle ilgili hiç bir şey olmamasına rağmen bilgisi olan yardım edebilir mi
ben cevaplarınızdan sonra rahatlamıştım açıkçası ama tüm ağrım sızım geçti sadece çok şiddetli sallandığı için bile yürüyemediğim göğüs ağrım var ve akıntımda uzayan yapıda bu yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi, olsa bile bu kadar fazla bi ağrı olabilir mi yoksa milyonda bir ihtimal olan gebelik mi var gebelikle ilgili hiç bir şey olmamasına rağmen bilgisi olan yardım edebilir mi
Hamilelik ihtimalim var mı?
merhabalar selen ben 21 yaşındayım istanbul da yaşıyorum, ben direkt bu konuyu açma nedenlerimi söyleyip malum yere geleyim çok stresliyim öncelikle bundan 5 6 ay önce çok düzenli regl olurdum 28 gündü hep ama son 2 3 aydır hep değişiyor bende çok evhamlı biriyim galiba ki hep hasta olduğumu bir...
www.kadinlarkulubu.com