Bence baska bir doktora daha gorunun. 20lik disini cektiren bir suru insan taniyorum. Hicbirinde de sorun cikmadi. Gecmis olsun dis agrisi zor gercekten..
Ay çok geçmiş olsun. Çok şükür dolgu yok ama felaket Ağrı var . Gömülü mü dişiniz ? Diş eti iltihabım diş eti çekilmem şişmem hepsi şuan mevcut 20lik Gömülü diş yüzünden. Ve henüz kendimi emanet edecek birini bulamadım özellerde yapmak istiyorum ama cart çift derken bir sürü fiyat çıkarmasından korkuyorum bide .Geçmiş olsun aynıyız.. Üstüne bir de çürük diş ağrısı ekle. 3 diş dolgu gerekiyor. Birini yaptırdım diğerlerine cesaretim yok. O kadar kanadı ki, doktor dolguyu 1 hafta sonra taktı(Dişi temizledikten sonra ağrı kesicili macun koydu), çok kan olduğu için tutmazmış dolgu..
Can havliyle kaçıyorum.. Normalde acır mı bu kadar yoksa bana mı denk geldi? Gerçekten dayanılacak gibi değil.Resmen kabir azabı.. Bu arada tek iğne yaptı.
Ayrıca 20'lik dişim yamuk çıktığından onu da almak istiyor.Onun ağrısını çekiyorum iki haftadır.
Kendinizi riske atmayin. En guzeli ozel bir hastanede agrisiz olayi atlatmaniz olur. Devlet hastaneleri genellikle ilgilenmiyor surekli randevuyla uzatarak bir haftalik isi 3-4 aya yayiyorlar. Maddi sıkıntınz yoksa özel en guzeliÇok Sağolun Geçmiyor işte.Sizce normal bi diş hekimi halledebilir mi komşumuza gidince Yaparım deyip yapamayacağından korkuyorum. Ağız Çene uzmanına mı görünmeliyim acep? Ay kafamda deli sorular. Yorumunuz içinde çok teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkürler. Şöyle bi durum var bursadayım uludağ üni diş bölümü yokBence üniversite hastanelerine gidin. Binlerce kişi gömülü 20lik disi cektiriyor kimsenin dudağı hissiz kalmiyor. Profesöre görünün onlar duruma göre ya dişi kırıp parça parça çıkarıyor yada tek tek çıkartıyor. 1 hafta agri cekiyorsunuz ama sonra sorun yok.
Ama mutlaka iyi birine gidin benim bir akrabam cok eskiden 20lik dislerini yeni mezun discilere çektirmiş onlar dişi alirken çene kemigine mi zarar vermisler birsey olmuş bütün dislerinde birden yerinden kayma sorunu vs ismini bilmedigim bircok kötü şey vardi ve hepsi de o hekimlerin yuzunden. zaten takma diş kullaniyor suan. Aman diyim dikkatli olun saglik önemli.
Aslında hic imkaniniz yok mu üniversite hastanesine gitmeye. Bir yakininizin yanina vs gidip? Çünkü gercekten ciddi bi islem. Bu arada dişinizin o bölgesi ağrıyorsa kuru karanfil cok güzel bölgesel olarak uyuşturuyor deneyebilirisinizYorumunuz için çok teşekkürler. Şöyle bi durum var bursadayım uludağ üni diş bölümü yokmecburen özel bi kliniğe gidecem .
Ay çok geçmiş olsun. Çok şükür dolgu yok ama felaket Ağrı var . Gömülü mü dişiniz ? Diş eti iltihabım diş eti çekilmem şişmem hepsi şuan mevcut 20lik Gömülü diş yüzünden. Ve henüz kendimi emanet edecek birini bulamadım özellerde yapmak istiyorum ama cart çift derken bir sürü fiyat çıkarmasından korkuyorum bide .
size ihtimali Söylemek zorunda olduğu için söylemiş. yarın öyle bir şey olsa dava edersiniz. yani kendine güvenle alakalı değil. 1000 de 1 olur o sizsinizdir bilemeZKızlar 20lik dişim Gömülü devlette Dt ameliyat randevu aldım ama Dr resmen yok alt dudağın anestezi sonrası hissiz olur bi ömür bi daha hissedemezsin emin misin dedi ve ben daha kendine güvenemeyen birine teslim olmayacağımı o an anladım. ( tam 3 ay o günü Ağrıyla bekledim.) o kadar kötüyüm ki diş etlerim iltihaplanma şişti şuan damağım Şiş ve ağız içi yaram var . Hepsi yetmezmiş gibi alt iki dişim Gömülü ve müthiş ağrıyor. Ben bursadayım Gömülü dişin bi ağız Çene uzmanına gösterilmesi gerekiyor mu yoksa bi diş hekiminde yapılabilir mi ? Şöyle bi düşüncem var yan komşumuz var hiç gitmedim tedavi anlamında . Evde diş hekimi o Yaparım der ama bu Gömülü Dişi ona mı emanet etmeliyim yoksa özel bi klinik bulup oraya mı? Bide daha önce özelde olanlar fiyat olarak ne kadar bi fikirleri var mı . Ay şuan cidden çok kötüyüm ve ameliyattan çok korkuyorum. Fikir veren herkese çok teşekkür ederim
Kızlar 20lik dişim Gömülü devlette Dt ameliyat randevu aldım ama Dr resmen yok alt dudağın anestezi sonrası hissiz olur bi ömür bi daha hissedemezsin emin misin dedi ve ben daha kendine güvenemeyen birine teslim olmayacağımı o an anladım. ( tam 3 ay o günü Ağrıyla bekledim.) o kadar kötüyüm ki diş etlerim iltihaplanma şişti şuan damağım Şiş ve ağız içi yaram var . Hepsi yetmezmiş gibi alt iki dişim Gömülü ve müthiş ağrıyor. Ben bursadayım Gömülü dişin bi ağız Çene uzmanına gösterilmesi gerekiyor mu yoksa bi diş hekiminde yapılabilir mi ? Şöyle bi düşüncem var yan komşumuz var hiç gitmedim tedavi anlamında . Evde diş hekimi o Yaparım der ama bu Gömülü Dişi ona mı emanet etmeliyim yoksa özel bi klinik bulup oraya mı? Bide daha önce özelde olanlar fiyat olarak ne kadar bi fikirleri var mı . Ay şuan cidden çok kötüyüm ve ameliyattan çok korkuyorum. Fikir veren herkese çok teşekkür ederim
Bursadaysaniz Ertuğrulkent te dentuna var orda Nurhan Bey var ona gorunmenizi öneririm çok harika bi doktordur fiyatları da normal öyle pahalı falan değil. Benim çok kötü bi dişim vardı herkes kırılır bu dış cekmemiz lazım derken o ben bi deniyim dolgu yapmayı dedi yaptı da. kaç kişi 20 lik çektiriyor hiç duymadım dudagi hissizlesen.Yorumunuz için çok teşekkürler. Şöyle bi durum var bursadayım uludağ üni diş bölümü yokmecburen özel bi kliniğe gidecem .