• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ağrı da neyin nesi arkadaşlar

basbelasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
97
1
86
44
İstanbul
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Sol yumurtalığımda ilişkiye girerken sızlama ve ağrı oluyor. Normalde birşeyim yok ama ilişki sırasında sol yumurtalığım ağrıyor. Canım yandığı için de ilişkiye girmek bazen çok zor geliyor.

Genelde böyle bir durumda doktora giderim ama doktorum şuan burada değil ve başka bir doktora da gitmek istemiyorum. 5 ay önce kontrole gittiğimde bir problem yoktu. Herşey normaldi. Son 1 haftadır bu ağrı var.

Bunu yaşayan arkadaşlardan cevap rica ediyorum.

daha önce de bir konuda yazmıştım.. benim de sağ tarafımda olmuştu aynısı ve bir gün ilişki sırasında dayanılmaz boyutlara ulaştı.. apar topar acile gittik.. yumurtalığımda kist varmış ve ilişki sırasında patlamış.. geç kalsaymışız felçle ya da ölümle sonuçlanabilirdi dedi doktor.. ihmal etmeyin derim ben çok geçmiş olsun..

Başka bir doktora gidebilirsiniz.. Eğer yumurtalık ağrısıysa kist olma ihtimali var adetinizin kaçıncı günündesiniz belki yumurta çatlamasıyla da ilgili olabilir....

adetim biteli yaklaşık 10 gün oldu. 2-3 yıl önce böyle bir ağrı sağ tarafta olmuştu. Doktorum iltihaplanma olduğunu korkacak birşey olmadığını söylemişti. Antibiyotik tedavisiyle düzelmişti.

duyduğum çeşitli hikayelerden dolayı alıştığım bir doktordan başkasına gitmek istemiyorum. haftasonu gelmiş olacak.

O zaman hafta sonuna kadar ilişkiye girmeyin derim ben.. Bir de tuvalette falan zorlamamaya çalışın, ağır kaldırmayın bu süre içinde.. Riske atmayın.

Back
X