• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ağda setini kullananlardan yardım

peri55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
221
1
96
İstanbul
arkadaşlar ben ağda seti almak için araştırma yaptım ve sitemiz de de büyük çoğunluk tanaçan marka öneriyordu.evime yakın satış bayilerin de bulamadım sonra karşıda eminönün de uzun uğraş sonucunda kalan tek seti aldım ama benim setim çok uzun sürede ısınıyor,kullananlar 20-25 dk dan bahsediyorlardı ki benim setim 45 dk da zor yani henüz bir kere kullandım.bu setin aynısını kullanan bayanlara sesleniyorum siz de de aynı sorun var mı?:enbuyukkk:
not:resim ekleyemedim ama benim setim tanaçanmarket.com daki dışı sarı-simli gbi olan arkadaşlar(Depilissima Profesyonel Ağda Seti 100 ml )

bende vivet var canım oda baya geç ısınıyor,bi sebebi vardır bence,dış kabı yakmamak içn yavaş yavaş ısı veriyordur başlarda belkide,çünkü benimki ısındımı da çok iyi ısınıyo.

bende bugun aldım vivet 20dk gibi ısındı ısınınca guzel ısınıyo sorun cıkartmadı henuz bana..bende bi soru sorayım sadece bacak için olan baslım mı war yoksa baska bolgeler için de var mı? bu arada pericim seninki de cok uzun surede ısıtıyomus belki bi sorun vardır bence aldıgın yere sikayetını bi ilet bana pek normal gozukmedi değiştirirler belki

Son düzenleme:
bendede var bu setden 20 dk da ısıtıyor bende internette bi siteden aldım ama alırken telefonla görüştüm 2 yıl garantisi var herangibir sorun çıkarsa bizi arayın dediler bakimliolmak.com site istersen onlarıa ara bi sor bilgileri olabilir bence.

Back