- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
sayfayla bi alakam yok, kesinlikle reklam falan da yapmıyorum ama şu ağda nedir bilen var mı?
https://instagram.com/p/BhetlWQlKpb/
direkt bezle çekti ve yoğun bi yapısı var. inci soyulabilen boncuk ağda zannettim ama kimse ondan memnun kalmamış ve o ağda daha inceydi. Bunu instagramda hep erkek kuaförleri kullanıyor görüyorum. yoğun bi ağda direkt bezsiz kullanılıyor.
Adı nedir bunun??? Kullanan var mı? Bıyık, favori için sanki çok rahat bi kullanımı var gibi duruyor...
Sir el ağdası bu..Kalıp şeklinde yada granül halde satılır.İstediğiniz miktar katı haldeki ağdayı özel kendi cezvesinde ocakta ısıtıp ıygulayacağınız bölgeye spatula ile sürer sonra 30 sn kadar bekleyip bir köşesinden tutup çekersiniz.Bez kullanmaya gerek olmayan pratik bir üründür...
başlık açabilirsin ona da, ben aldım kullanmadım.Kizlar bi sey sorucam ben el agdasi aldim kucuk kapda satiliyor bal gibi gozukuyor.ben onu nasil kullanicam bilemedim.plastik kapta nasil isiticam?
Galiba buldum yaa! Bunun adı kalıp ağda, folyo ağdaymış. Çok Katı bi halde satılıyor ve makinesi var içine atıyorsun eriyor öyle sürüyormuşsun... Resmini de buldum, şöyle bi şeymiş.
Yüzde kullanılır mı acaba? Kuaförler kullandığına göre kullanılıyor herhalde?
Kizlar bi sey sorucam ben el agdasi aldim kucuk kapda satiliyor bal gibi gozukuyor.ben onu nasil kullanicam bilemedim.plastik kapta nasil isiticam?