yoruldum artık. dayanamıyorum.Allah a yalvarıyorum onu artık sevmemek için takmamak için.insan eşinden uzaklaşmayı istermi yaa olurmu yaa.eğer onu sevmesem beni aramamasını takmam ilgisizliğine alakasızlığına üzülmem.
insan merak eder ya kötü günler geçirdik ayrılma boyutuna geldik bu kadında nasıl gönlünü alayım der.çok mu şey istiyorum diyorum kendime hayır çok şey değil benim istediğim biraz ilgi alaka üstüne düşülmek sevildiğimi hissetmek belki de şımartılmak.
ne olur ya birazcık şımart beni olmaz ama nasıl olsa garantiyim ben birgün konuşmasam iki gün sussam üçüncü gün mutlaka konuşacam değil mi.. yeter artık inceldiği yerden kopsun bir daha mı gelecem ben bu dünyaya. ah bi cesaretim gelse kapıyı çarpıp çıkmasını da bilirim ben ama olmuyo işte çocuk büküyo belimi.ne yapacam ben:1no2:
inanın çok mücadele ettim.6 yıllık evliliğimde o kadar şey yaşadım ki anlatamam.tam herşey düzene girdi dedim yine bozulduk.dün akşam yine tartıştık 10 gündürde huzurumuz falan kalmadı. o o kadar sakin ve umursamaz ki bu beni çıldırtıyo.ben sorunlarımı konuşarak halletmeyi tercih ederim.konuştuğum zamanda abartıyosun saçmalıyosun diyo başka da bişe demiyo.kendimi çok güzel ifade ettiğimi düşünüyorum ama hiç bişe yaramıyo.dedim ya beni nasıl olsa garanti diye görüyo.aramıyım sormıyım diyorum içim rahat etmiyo e onunda işine geliyo.off bıktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?