Kızlar vallahi billahi kendimi aşağı atacağım !
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729237 bu konuya bir göz gezdirirseniz anlattıklarım daha net şekillenecektir .
Bu çılgın hatunu dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim .
Dün gündüz her şey yolundaydı . Güzel güzel konuştuk ben arkadaşlarımla birlikteydim . Benimki de her zamanki gibi çalışıyordu . Akşam 8 gibi oturduğum yerden kalktım otobüse bineceğimi söyledim . Şarjım az dedim . Nitekim telefonum da kapandı . Eve geldim 2 saate yakın mesaj atamadım şarja bile takamadım . 2 saat sonra telefonumu açtığımda baktım ne mesaj var ne endişelenen bir sevgili . Nasıl merak etmezsin diye çıldırdım tabii .Ben senin neyinim diye serzenişte bulundum . Yanında sürekli patronu oluyor . Dolayısıyla onun yanında net konuşamıyor . Mesaj attı yaklaşık 1 saat sonra . Özür dilerim böyle uyumak istemiyorum falan dedi . Saatlerce mesajlaştık .
Sabah da her şey yolundaydı. Akşama kadar konuştuk , her boş anında aradı . Akşam bi ara aradım bunu napıyosun diye . Yanında biri olduğunda kurt adama dönüşüyor benimki . Kızdım ben her Allahın günü katlanmak zorunda mıyım böyle yeter artık dedim . Katlanma o zaman dedi . Kapattık .
Ben bir arkadaşımla buluştum uyuma gelince konuşacağız dedim . 15 dk önce eve geldim baktım uyumuş . 2 satır yazsaydı zahmet olmasaydı da keşke öyle uyusaydı . Çok sinirlendim . Muhtemelen telefonla oynarken sesini kapattı uyuyakaldı ama olsun uyuyakalabilirim de yazabilirdi .
Hiç huyum olmayan şeyleri yapmaya başladım . Sürekli dır dır dır . Zira azıcık fazla iyi olsam adam bir acaip oluyor . Bende anlamadım .
İlişkiye bu kadar uzak olan bir adam . Uzun ilişkiden yeni çıkmış yorgun bir kadın . Ama birbirini hayatında isteyen 2 insan . Çok yoğun farkındayım . 10 gündür otelden işe , işten otele perişan oldu . Bunun da farkındayım .
Ben bomboşum belki de ondan sarıyorum adama bilmiyorum .
Nolur bana bir akıl fikir verin . Yoksa ağzımdan bitti çıkacak pişman olacağım sonra