Bu adam beni çıldırtacak !!!

Ne kadar haklısınız . Her kelimesine katılıyorum söylediklerinizin . Okurken ders konusunda hırslanırdım 3 gün doğru dürüst uyumadığımı biliyorum . Çılgın gibi .
İçimdeki onu hizaya sokma hırsından yapıyorum bunları . Evet ona saygı duyuyorum . Seviyorum . Hayatımda olmasını istiyorum . Ama bana bağlanması hırsım hepsinden önce . Malesef

Canım sürekli aradın aramadın tartışması yaratırsan huzuru kaçar, bir erkek huzuru bulamadığı kişiye bağlanmaz... Rahat ol, huzur ve, güven ver, dengeli davran zaten herşey kendiliğinden gelişir... Zaten düşünsene sen olsan huzur bulmadığın yerde kalır mısın? Kendinden pay biç işte ve hoşlanmadığın davranışlarıda aynısını ona yaparak eğit o zaman anlar ve dediğim gibi asla avucunda olduğunu hissettirme, her an vazgeçebileceğini sansın ki düğüm üzerine düğüm atsın sana beyefendi :KK1:

Canım sürekli aradın aramadın tartışması yaratırsan huzuru kaçar, bir erkek huzuru bulamadığı kişiye bağlanmaz... Rahat ol, huzur ve, güven ver, dengeli davran zaten herşey kendiliğinden gelişir... Zaten düşünsene sen olsan huzur bulmadığın yerde kalır mısın? Kendinden pay biç işte ve hoşlanmadığın davranışlarıda aynısını ona yaparak eğit o zaman anlar ve dediğim gibi asla avucunda olduğunu hissettirme, her an vazgeçebileceğini sansın ki düğüm üzerine düğüm atsın sana beyefendi :KK1:

Harikasın :) inşallah uygulayabileceğim bu söylediklerini . Çok teşekkür ederim :)

Fazla naz aşık usandırır. Daha çok yenisiniz, bu kaprislerinizi biraz azaltmanız lazım ki ilişkiniz devamlı ve sağlıklı olsun.

merhaba sevgili arkadaşım; bu söylediklerim sana öğüt olarak algılama lütfen.5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendim.Çok mutlu böyle krizlere girmediğim bir hayatım oldu. Sırrını söyleyeceğim sana; erkekler doğaları gereği rahat vurdumduymaz ve sorumsuz insanlardır. Bizler doğamız gereği korumacı, anaç, sahiplenen,ince ve duygusal varlıklarız. Öncelikle onu çok fazla arama.. elin gider o telefona ama olsun. uğraşacak bir şeyler bul kendine. en sık tartışmalar telefonda gerçekleşir. eğer senin iyi niyetini suiistimal edip sorumsuzluğu kat kat artıyorsa ilişkini gözden geçir. . diğer bir aşamada onun hayatındaki vazgeçilmezin olmadığını kanıtla.. bir aktiviten olsun orda takıldığın arkadaşların, sosyal çevre yani.kızkıza bi araya gelip sevgililerin jest yarışı olduğu değilde dünyadaki herseyden konuşabileceğin bir sosyal çevre.inan bana işe yarayacak.

merhaba sevgili arkadaşım; bu söylediklerim sana öğüt olarak algılama lütfen.5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendim.Çok mutlu böyle krizlere girmediğim bir hayatım oldu. Sırrını söyleyeceğim sana; erkekler doğaları gereği rahat vurdumduymaz ve sorumsuz insanlardır. Bizler doğamız gereği korumacı, anaç, sahiplenen,ince ve duygusal varlıklarız. Öncelikle onu çok fazla arama.. elin gider o telefona ama olsun. uğraşacak bir şeyler bul kendine. en sık tartışmalar telefonda gerçekleşir. eğer senin iyi niyetini suiistimal edip sorumsuzluğu kat kat artıyorsa ilişkini gözden geçir. . diğer bir aşamada onun hayatındaki vazgeçilmezin olmadığını kanıtla.. bir aktiviten olsun orda takıldığın arkadaşların, sosyal çevre yani.kızkıza bi araya gelip sevgililerin jest yarışı olduğu değilde dünyadaki herseyden konuşabileceğin bir sosyal çevre.inan bana işe yarayacak.

Merhaba
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel ifade etmişsiniz . Ben hayatım boyunca kontrol delisi oldum . Okulumda , işimde , ailemde , ilişkilerimde . Sıkıntı burada galiba ipler kaçacak gibi hissediyorum hep . Annesini kaybetti . En büyük hatayı bu noktada yapıyorum beni annesi gibi görmesini mi istiyorum artık ne yapıyorsam sürekli aman bitanem terleme ama kuzum üşütme aç kalma iyi beslen . Bir süre sonra darlıyor o bunu belli ki .
Beni kırmamak için çaba sarfediyor . En azından haksızdım özür dilerim demeyi biliyor . Bu çok önemli benim için .
Yanında başkaları varken konuşma şekli biraz acaip ona da takılıyor olabilirim :KK43:
En yakın arkadaşlarımın hepsi kailteli insanlar . Zaten hepsi de en az 10 senelik arkadaşlarım . Çok iyi üniversiteden mezun aydın insanlar ama her an birlikte olma şansımız yok malesef :KK43: 2-3 günde 1 ancak

Kızlar vallahi billahi kendimi aşağı atacağım !

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729237 bu konuya bir göz gezdirirseniz anlattıklarım daha net şekillenecektir .
Bu çılgın hatunu dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim .

Dün gündüz her şey yolundaydı . Güzel güzel konuştuk ben arkadaşlarımla birlikteydim . Benimki de her zamanki gibi çalışıyordu . Akşam 8 gibi oturduğum yerden kalktım otobüse bineceğimi söyledim . Şarjım az dedim . Nitekim telefonum da kapandı . Eve geldim 2 saate yakın mesaj atamadım şarja bile takamadım . 2 saat sonra telefonumu açtığımda baktım ne mesaj var ne endişelenen bir sevgili . Nasıl merak etmezsin diye çıldırdım tabii .Ben senin neyinim diye serzenişte bulundum . Yanında sürekli patronu oluyor . Dolayısıyla onun yanında net konuşamıyor . Mesaj attı yaklaşık 1 saat sonra . Özür dilerim böyle uyumak istemiyorum falan dedi . Saatlerce mesajlaştık .

Sabah da her şey yolundaydı. Akşama kadar konuştuk , her boş anında aradı . Akşam bi ara aradım bunu napıyosun diye . Yanında biri olduğunda kurt adama dönüşüyor benimki . Kızdım ben her Allahın günü katlanmak zorunda mıyım böyle yeter artık dedim . Katlanma o zaman dedi . Kapattık .

Ben bir arkadaşımla buluştum uyuma gelince konuşacağız dedim . 15 dk önce eve geldim baktım uyumuş . 2 satır yazsaydı zahmet olmasaydı da keşke öyle uyusaydı . Çok sinirlendim . Muhtemelen telefonla oynarken sesini kapattı uyuyakaldı ama olsun uyuyakalabilirim de yazabilirdi .

Hiç huyum olmayan şeyleri yapmaya başladım . Sürekli dır dır dır . Zira azıcık fazla iyi olsam adam bir acaip oluyor . Bende anlamadım .

İlişkiye bu kadar uzak olan bir adam . Uzun ilişkiden yeni çıkmış yorgun bir kadın . Ama birbirini hayatında isteyen 2 insan . Çok yoğun farkındayım . 10 gündür otelden işe , işten otele perişan oldu . Bunun da farkındayım . Ben bomboşum belki de ondan sarıyorum adama bilmiyorum .

Nolur bana bir akıl fikir verin . Yoksa ağzımdan bitti çıkacak pişman olacağım sonra

bence öylesiniz..
kızılcak hiç bi tarafı yok sevgilinizin, gecmiş konunuzu okuyarak yapıyorum bu yorumu..
boşu boşuna üzmeyin birbirinizi arkadaşım...

bu sebepten kendinizi atacaksanızzz :KK52::KK52::KK52:
Allah korusun.

Son düzenleme:

bence öylesiniz..
kızılcak hiç bi tarafı yok sevgilinizin, gecmiş konunuzu okuyarak yapıyorum bu yorumu..
boşu boşuna üzmeyin birbirinizi arkadaşım...

bu sebepten kendinizi atacaksanızzz :KK52::KK52::KK52:
Allah korusun.

Çok teşekkür ederim .
Dün ben katlanmak zorunda mıyım dediğimde katlanma o zaman diye rest çekmesine ne diyorsunuz peki

Çok teşekkür ederim .
Dün ben katlanmak zorunda mıyım dediğimde katlanma o zaman diye rest çekmesine ne diyorsunuz peki

ne diyecek nolur askım yaa katlan mi diyecek.. lütfen yapmayın ya.. agzından istemsiz cıkmıştır.. calısıyo diyosun, hasta oldum beni hep aradı yogun olmasına rağmen diyosun.. biraz anlayışlı davran kendin söyledin sürekli dır dır edersen adam da sana öyle tepki verir.. rahatsız olduğun şeyleri kavgacı tutum sergilemeden izah et. eğer yine aksini yaparsa tamam haklısın.. cidden kendi kendinizi gaza getirmeyin.

bende bu başlığı görünce cok ciddi bi sorun olduğunu düşünmüştüm... şükür ki yokmuş :KK16:

Evde boş olduğun için sevgilinin sürekli seninle ilgilenmesini istiyorsun ama bence saçma saçma triplere giriyosun :)
Sevgiline sarana kadar kendine vakit geçirtecek uğraşlar bul :)
Yakında sen bitsin demeyeceksin, sevgilin sana yeter bıktım senden diyecek emin ol :KK50:

ne diyecek nolur askım yaa katlan mi diyecek.. lütfen yapmayın ya.. agzından istemsiz cıkmıştır.. calısıyo diyosun, hasta oldum beni hep aradı yogun olmasına rağmen diyosun.. biraz anlayışlı davran kendin söyledin sürekli dır dır edersen adam da sana öyle tepki verir.. rahatsız olduğun şeyleri kavgacı tutum sergilemeden izah et. eğer yine aksini yaparsa tamam haklısın.. cidden kendi kendinizi gaza getirmeyin.

bende bu başlığı görünce cok ciddi bi sorun olduğunu düşünmüştüm... şükür ki yokmuş :KK16:

Allah bugünümüzden geri koymasın . Bu adam tamam artık benim diyene kadar bu paranoyalarım bitmez ama azalır inşallah :)
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Evde boş olduğun için sevgilinin sürekli seninle ilgilenmesini istiyorsun ama bence saçma saçma triplere giriyosun :)
Sevgiline sarana kadar kendine vakit geçirtecek uğraşlar bul :)
Yakında sen bitsin demeyeceksin, sevgilin sana yeter bıktım senden diyecek emin ol :KK50:

Ayy demesin :KK43: Dememesi için de benim çenemi azıcık kapatmam lazım sanırım :)

Allah bugünümüzden geri koymasın . Bu adam tamam artık benim diyene kadar bu paranoyalarım bitmez ama azalır inşallah :)
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Ayy demesin :KK43: Dememesi için de benim çenemi azıcık kapatmam lazım sanırım :)

:KK1::KK1::KK1:
bence de sus otur, kıymetini bil canım...

Allah baska dert,tasa vermesin size...

hayır patronun yanında seninle nasıl :44:konuşması lazım???? seni babanın,annenin yanında aradığında sen nasıl konuşuyorsun ????

X