Bu adam beni çıldırtacak !!!

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
Kızlar vallahi billahi kendimi aşağı atacağım !

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729237 bu konuya bir göz gezdirirseniz anlattıklarım daha net şekillenecektir .
Bu çılgın hatunu dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim .

Dün gündüz her şey yolundaydı . Güzel güzel konuştuk ben arkadaşlarımla birlikteydim . Benimki de her zamanki gibi çalışıyordu . Akşam 8 gibi oturduğum yerden kalktım otobüse bineceğimi söyledim . Şarjım az dedim . Nitekim telefonum da kapandı . Eve geldim 2 saate yakın mesaj atamadım şarja bile takamadım . 2 saat sonra telefonumu açtığımda baktım ne mesaj var ne endişelenen bir sevgili . Nasıl merak etmezsin diye çıldırdım tabii .Ben senin neyinim diye serzenişte bulundum . Yanında sürekli patronu oluyor . Dolayısıyla onun yanında net konuşamıyor . Mesaj attı yaklaşık 1 saat sonra . Özür dilerim böyle uyumak istemiyorum falan dedi . Saatlerce mesajlaştık .

Sabah da her şey yolundaydı. Akşama kadar konuştuk , her boş anında aradı . Akşam bi ara aradım bunu napıyosun diye . Yanında biri olduğunda kurt adama dönüşüyor benimki . Kızdım ben her Allahın günü katlanmak zorunda mıyım böyle yeter artık dedim . Katlanma o zaman dedi . Kapattık .

Ben bir arkadaşımla buluştum uyuma gelince konuşacağız dedim . 15 dk önce eve geldim baktım uyumuş . 2 satır yazsaydı zahmet olmasaydı da keşke öyle uyusaydı . Çok sinirlendim . Muhtemelen telefonla oynarken sesini kapattı uyuyakaldı ama olsun uyuyakalabilirim de yazabilirdi .

Hiç huyum olmayan şeyleri yapmaya başladım . Sürekli dır dır dır . Zira azıcık fazla iyi olsam adam bir acaip oluyor . Bende anlamadım .

İlişkiye bu kadar uzak olan bir adam . Uzun ilişkiden yeni çıkmış yorgun bir kadın . Ama birbirini hayatında isteyen 2 insan . Çok yoğun farkındayım . 10 gündür otelden işe , işten otele perişan oldu . Bunun da farkındayım . Ben bomboşum belki de ondan sarıyorum adama bilmiyorum .

Nolur bana bir akıl fikir verin . Yoksa ağzımdan bitti çıkacak pişman olacağım sonra

mükemmel ilişki yok maalesef..eşimde yoğun çalışmak zorunda gülü seven dikenine katlanır..mecburen böyle..kızkardeşimin eşi iki gün evde iki gün işte çok şanslısın diyorum ona

mükemmel ilişki yok maalesef..eşimde yoğun çalışmak zorunda gülü seven dikenine katlanır..mecburen böyle..kızkardeşimin eşi iki gün evde iki gün işte çok şanslısın diyorum ona

Çalışması değil sıkıntı . Yanında patronu varken benimle arkadaşıyla konuşur gibi yapıyor . Rest çekiyor hemen . Ki bende hep kızdığı buydu

Seni anlıyorum bi anlık öfkeyle hareket ediyormuşsun gibi geliyor. Uzak olunca telefonda böyle sorunlarda çıkabiliyor bunu da düşün sonuçta yüz yüze olsa böyle olmaz. Ciddi bir şekilde anlat de ben senden bunu şunu bekliyorum diye. Ona ma hak ver yorucu bi işi varmış. Sen ondan beklediğin her şeyi ona ver o da sana öyle davranacaktır zaten. Bizde sevgilimle buna benzer sorunlar yasamistik. Karşılıklı anlamaya çalışın birbirinizi canım.

Ben cok ilgiden bogulurum ama buna ragmen sarjim bittiyse aradan 2 saat gectiyse ve disardaysam endiselenmemesinden de hoslanmam.
Tartismissak rahatca uyumasindan hoslanmam.
Sitem etmeyin, bekleyin, ustune dusmeyin.
Siz sinirlarinizi cizmissiniz, rahatsizliginizi dile getirmissiniz.
Bundan sonrasi onda kalsin.
Anlarsa ne ala..

Malesef bir anlık öfkeyle bütün gemileri yakabiliyorum o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum kaybetmek istemiyorum çünkü . Yüzyüze görüştüğümüzde de Ramazan olacak oruç açıldıktan sonra ben üşenirim konuşamam bile

Alışkın değil böyle şeylere . Bir kadını himayesine almaya ve himaye altına alınmaya . Gene de böyle uyumayalım deyip gönlümü almaya çalışması güzel oldu . hoş kır kır sonra gönül al o da nereye kadar .

Sitem etmeden bekleyeceğim . Durumu anlatan uzun bir mesaj attım bakalım sabah ne diyecek paşam

ya çok kontrolcü bi sevgilisin ve bunu ona değer verdiğinden yaptığını biliyorum ama coğu zaman bu kadar fazla üstüne düşme olayı ve ilişkini çok kontrol altında tutma olayı ters tepki yapar karşı tarafı sıkar.. biraz daha rahat olmaya çalışmalısın bence.

İlişkide değil her konuda çok kontrolcüyüm malesef . Şimdi boşluktan adama sardım sanırım .
O yazmadan yazmayayım mı napayım sizce .
Beynim kapandı resmen

İlişkide değil her konuda çok kontrolcüyüm malesef . Şimdi boşluktan adama sardım sanırım .
O yazmadan yazmayayım mı napayım sizce .
Beynim kapandı resmen

bence kendine bi uğraş edinip onunla ilgilenesin ki devamlı sevgilini düşünmeyesin.. bi diziye başla güzel bi film olabilir yada arkadaşlarınla yazış böyle şeyler yap ki aklına fazla gelmesin kaçan kovalanır o senin üstüne düşsün

Haklısın . 2 gündür iş güç koşturuyordum o sırada yazamadığımda sürekli aradı sordu . Ben üstüne düşünce kaçtı .
Nefret ediyorum bu durumdan

Biz kadınlar genel olarak ilgiyi severiz. Ama erkekler bazen bunalabiliyor. Bir de iş yoğunluğu varsa iyice dayanılmaz oluyor malasef.. Bence kendinize sizi meşgul edecek bir uğraş bulun. O zaman daha çok özleyecek ve daha güzel şeyler konuşcaksınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her boş anında aramaya çalışıyor hakkını yiyemem şimdi . Ama yanında birileri varken sallamıyor gibi konuşması . Çok kızıyorum ya

bi an sanki benim sevgilimi anlatıyormuşsun gibi geldi
benimkide oyle, bazen bakarsın saat başı mesaj atar ne zaman eve ulaşacaksın, ulaşınca haber ver diye, bir bakarsın hiç sormaz etmez 4-5 saat sonra ben soylerim eve geldim diye...
ben nereye gidersem soylerdim ama artık soylemiyorum cunku oda soylemiyor...
hatta ben sık sık şehir dışına gittim son dort ayın içinde hiç birindede demediki ulaştınmı diye, anlamıyorum onu, sevdigimi falan soylesem hemen şımarıyor, kotu davransam uzerime titriyor anlamadım bende çozemedim. En iyisi biraz umursamaz olmak ben oyle yapiyorum boylece o uzerime titriyor, çunku peşine koştukca bir yerleri kalkiyor maalesef

çaresi yok sanırım çunku huyları boyle, bu arada burcu ne çok merak ettim?

Adam yerine koymamaksa koymamak . Dengesiz hepsi ya .
Burcu Başak Yükseleni Aslan
Bende Koç Yükselenim Akrep
Hırs , ego ne ararsan bizim ilişkimizdeD:

Adam yerine koymamaksa koymamak . Dengesiz hepsi ya .
Burcu Başak Yükseleni Aslan
Bende Koç Yükselenim Akrep
Hırs , ego ne ararsan bizim ilişkimizdeD:

ya ben ilk mesajımı yazdıktan sonra dahada kotu duşunmeye başladım
bu akşam aile toplantısı gibi birşeyleri vardı, bu yuzden mesajlaşmadık evde degildi kendisi, ama o oraya gitmeden whatspp'tan mesaj atmıştım onu okumadan evden çıktı, neyse bende mesajı okursa evdedir diye duşundum ve kendi kendime uzuluyorumki saat kaç oldu hâlâ eve gelmediler yarın erken kalkacak diye, ama az once baktım whatss' a girmiş mesajı okumuş ama bana "eve geldim" diye mesaj atmak yok, zıbarıp yatmış şu an çok sinirliyim gerçekten sanki ölürmüydü ben geldim diye tek mesaj atsada içimi rahatlatsa??? simdi bi mesaj atasım geldi ve yarın telefonumu kapatıcam ulaşamasın bana gorsun merak etmek nasılmış diye offff
benimkinin burcuda terazi

Belki uyuyakalmıştır olamaz mı ki ?
inatlaşmak iyi olmuyor ya pek sanki

Belki uyuyakalmıştır olamaz mı ki ?
inatlaşmak iyi olmuyor ya pek sanki

şimdi mesaj attı beyefendi yeni gelmiş eve, gunahını aldım bu sefer ama ne yapayım bu huyundan nefret ediyorum, genelde hep yapıyor, uyuyakalmak diye birşey yokki, "ben yatıyorum" dese ben yatma demicemki, ustelikte hep yatagında yatar yani gitmeden yazsa ne olurki, off içim dolmuş sanırırım tahammullum kalmadı bu aralar,
sinir oluyorum sevmese evlenme teklifi etmez, ailemle tanışmaya can atmaz, bu ilişkide evlilik meraklısı olan o ama en az ilgi gosterende o anlamadım gitti, sanırım erkekleri anlamak zor
oda bana hep der "benle inatlaşma"diye ama ne yapayım başkalarının peşinden koşmaktan nefret ederim

Erkekler çalıştıklarında bizim gibi her an akıllarından bizi geçirmezler, biraz fazla büyütüyorsun, adamı kendi haline bırak biraz. Yazmadı aramadı diye kendi kendini yemek yerine sen kendini geri çek, aramazsa arama, yazmazsa yazma senin çekildiğini görünce zaten davranışları bir anda eskiye döner ama kendini saldığında yine aynı şey olur.Ayrıca ilişkilerin ilk 1 ayında erkekler reklamlar kısmını gösterir bize, tıpkı tester olarak sıktığımız parfümün 3 gün kokusunun üzerimizde kalması fakat parfümün orjinalini aldığımızda kokunun 3 saat sonra uçması gibi.Bazı ilişkilerde bu süre kadını avucunun içine alana kadar uzar lakin bakar ki kuş kafeste gevşemeye başlar...

Yani ne yapıyormuşuz erkeğin ayağını kaygan zeminde tutup kendimizi kafese sokmuyormuşuz...Biraz cool davranın kızlar o zaman peşinden koşulan taraf olmanın keyfini aradı aramadı hengamesinden uzak biçimde yaşarsınız...

Son düzenleme:

Ne kadar haklısınız . Her kelimesine katılıyorum söylediklerinizin . Okurken ders konusunda hırslanırdım 3 gün doğru dürüst uyumadığımı biliyorum . Çılgın gibi .
İçimdeki onu hizaya sokma hırsından yapıyorum bunları . Evet ona saygı duyuyorum . Seviyorum . Hayatımda olmasını istiyorum . Ama bana bağlanması hırsım hepsinden önce . Malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…