- 10 Temmuz 2013
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi meltem1992
İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Tüm vucüt lazer epilasyona gitmek istiyorum yüz de dahil sırt göbek kol v.s ile komple vucüt. Bana önerebileceğiniz yer var mıdır? Sizce nereye gitmeliyim? Gidipte memnun kaldıgınız yerleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Buz lazer uygulaması da olabilir eğer iyi sonuç alıp memnun kalmışsanız.
Merhabalar gittiğim yerin telefon numarasini veriyim sonuc muhkemmelİstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Tüm vucüt lazer epilasyona gitmek istiyorum yüz de dahil sırt göbek kol v.s ile komple vucüt. Bana önerebileceğiniz yer var mıdır? Sizce nereye gitmeliyim? Gidipte memnun kaldıgınız yerleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Buz lazer uygulaması da olabilir eğer iyi sonuç alıp memnun kalmışsanız.
Önerebileceğiniz bir hastane var mı peki? florence nightingale Sordurdum tanıdık vasıtasıyla aşırı pahalı geldi paket olarak değil seans seans ücret alıyorlar her bölgen için baya da yüklü bi meblağ alıolar bir çok yere göre. Nişantaşındaki bilindik estetisyenler dahi çok daha uygun. Acıbademe falan sorma gereğide duymadım bu çapta olcagını düşündüğüm içinHastane de yaptır .güzellik merkezleri yetersiz kalıyor bana göre
Merhaba şirinevlerde metroya ve metrobüse cok yakın bir yer dilara demirtaş güzellik ben grıupanyadan kampanya yakaladım ve 1 bölge 69 tl 1 yıllık aldım 3 bölge alma hakkım wardı 2 bölge seçtim,giderken tereddüt ettim ama iyi gidiyo şimdilik 3. Seansıma gidicem buz lazer uyguluyolar,dökülmeler ilk seansta başladı yarı yarıya diyebilriim,groupanyadan lazerleri takip et uygun fiyata bulabilirsinİstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Tüm vucüt lazer epilasyona gitmek istiyorum yüz de dahil sırt göbek kol v.s ile komple vucüt. Bana önerebileceğiniz yer var mıdır? Sizce nereye gitmeliyim? Gidipte memnun kaldıgınız yerleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Buz lazer uygulaması da olabilir eğer iyi sonuç alıp memnun kalmışsanız.
Okmeydanı sır polikliniği alex yapıyor ben çok memnun kaldım. Şimdi hamileyim iyiki yaptırmışım diyorum. Yüz konusunu bilmiyorum yüze alex sakıncalı diyorlar ona uygun lazerleri var mı iğneliye mi yönlendirirler bilmiyorum. İğnelide de iz kalma riski var.İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Tüm vucüt lazer epilasyona gitmek istiyorum yüz de dahil sırt göbek kol v.s ile komple vucüt. Bana önerebileceğiniz yer var mıdır? Sizce nereye gitmeliyim? Gidipte memnun kaldıgınız yerleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Buz lazer uygulaması da olabilir eğer iyi sonuç alıp memnun kalmışsanız.
Merhaba eğer şişli ye yakınsanız cherry güzelliğe gidebilirsiniz. 6. seansım şuan çok güzel sonuçlar aldım. hatta orada konuştuğum bi bayan grupanya da çalışan biri çıkmıştı, en yüksek memnuniyet oranının orası olduğunu, o yüzden oraya geldiğini söylemişti.İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Tüm vucüt lazer epilasyona gitmek istiyorum yüz de dahil sırt göbek kol v.s ile komple vucüt. Bana önerebileceğiniz yer var mıdır? Sizce nereye gitmeliyim? Gidipte memnun kaldıgınız yerleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Buz lazer uygulaması da olabilir eğer iyi sonuç alıp memnun kalmışsanız.