22 haftalik hamileyim dun hersey yolundayken bebegimi gormenin verdigi mutlulukla doktora gittim ve hayatimin sokuyla karsilastim bebegimin kalbimin sol tarafinin hic gelismedigini ölu dogacagini yada en iyi ihtimal dogdugunda 3 4 tane buyuk ameliyat gecirip yasarsa normal bir cocuk gibi hic bi zaman olamiycagini ogrendim dunyam basima yikildi bundan buyuk aci bundan buyuk sey yokmus dunyada simdi anladim ne yapacagimi bilmiyorum dayanamiyorum
Yok canim duzelme ihtimali yok bir doktora gitmedim cocuk kardiolojisine de gittim ekosu cekildi ayni seyler soylendi su dunyada caresizlik kadar kotu bisey yok hele isin ucunda cocugun varsa
22 haftalik hamileyim dun hersey yolundayken bebegimi gormenin verdigi mutlulukla doktora gittim ve hayatimin sokuyla karsilastim bebegimin kalbimin sol tarafinin hic gelismedigini ölu dogacagini yada en iyi ihtimal dogdugunda 3 4 tane buyuk ameliyat gecirip yasarsa normal bir cocuk gibi hic bi zaman olamiycagini ogrendim dunyam basima yikildi bundan buyuk aci bundan buyuk sey yokmus dunyada simdi anladim ne yapacagimi bilmiyorum dayanamiyorum
tek care Allaha siginip dua etmek, gozyasi ve samimiyetle . imkansiz hicbisey yoktur unutma..Amin canim dualarini ne olur eksik etme benden
Amin canim Allahim seninde yardimcin olsun bi sorun cikmaz ins hatayda cektirdk ekoyu pazartesi gunude profdan randevu aldik adanaya gidecez ama hic bi dokTor iyi olma ihtimali bile vermiyo cok zor cok dayanilmaz aciAllah yardımcınız olsun canım inşallah çok iyi haberler alırsınız 3 gündür benimde canım sıkkın ayrıntılıda kalbimizle ilgili bişeyler söyledi eko çektiricez bakalım rabbim çaresiz dert vermesin canım..İst.mısın nerde çekilmiştiniz ekonuzu?
Yok canim hic bir belirti vermedi kalp atislarini zamaninda duyduk hersey normal saniyorduk Allah razi olsun canim ins dualarimiz kabul olurallahım şifa versin canım. peki şimdiye kadar hiçbir belirti vermedi mi? kalp atışlarını falan duymuş olmanız lazım yani dimi şimdiye kadar fark edilmediğine göre. sana ve bebeğine cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua edicem canım inşallah iyileşir.
hay allah üzüldüm canım yaaYok canim hic bir belirti vermedi kalp atislarini zamaninda duyduk hersey normal saniyorduk Allah razi olsun canim ins dualarimiz kabul olur