çok güzeller ya.....
platın dıye bılıyorum...
bende koyu sarıya benzettim ama kutu boyalar pek istenen sonucu vermiyor herzaman bunlarınki kuaför işi malum genelde karıştırarak ve boyalara açıcı katarak kullanıyorlarya platinden daha koyu duruyorlar sanki ama :44:
Canım şu oriel dediğiniz şey mavi değil mi? Ben saçımı açmak için almıştım bir paket açıcı adıyla,aynı şey mi orielle acaba? Çok keskin bir kokusu vardı ve maviydi o da.Bir de boyanın içine katıyorsun dimi 1 kaşık? Yani saçını boyamadan önce açmak için kullanmıyorsun?kesinlikle platin fildişi arası birşey tabi bunu boyayla yapmak mümkün değil ben aylardır yavaş yavaş açıyorum ancak avatarımdaki sarı gibi yapabildim saçımda açık kumral ben her boya yaptığımda boyanın içine 1 çay kaşığı oriel katıyorum bazen koleston 11.7 boyuyorum bazende 11.1 ama açıpta boyarsan daha güzel tutar dedi bir kuaför arkadaşım ben çok memnunum önceden sadece boyayla boyardım 1 hafta sonra turuncu olurdu rengi şimdi tam oturdu ama 1 senemi aldı
kesinlikle platin fildişi arası birşey tabi bunu boyayla yapmak mümkün değil ben aylardır yavaş yavaş açıyorum ancak avatarımdaki sarı gibi yapabildim saçımda açık kumral ben her boya yaptığımda boyanın içine 1 çay kaşığı oriel katıyorum bazen koleston 11.7 boyuyorum bazende 11.1 ama açıpta boyarsan daha güzel tutar dedi bir kuaför arkadaşım ben çok memnunum önceden sadece boyayla boyardım 1 hafta sonra turuncu olurdu rengi şimdi tam oturdu ama 1 senemi aldı
teşekkür ederim cok guzel bi renk ama bu boya yok sanırım turkiyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?