• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu açık sarı rengi nedir (resimli)

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir
kızlar hilary duff,lindsay lohan ve pınar altuğun sarı sac rengi cok hosuma gitti sizce nedir ?

$hilary-duff-6.jpg $Lindsay-Lohan-Blonde-Hairstyle.jpg

$PN96ED~1.JPG

Son düzenleme:
ya platinden daha koyu duruyorlar sanki ama :44:
bende koyu sarıya benzettim ama kutu boyalar pek istenen sonucu vermiyor herzaman bunlarınki kuaför işi malum genelde karıştırarak ve boyalara açıcı katarak kullanıyorlar:69:
Loreal Recital Preference - 8 Kaliforniya Koyu Sarıya benzettim ama:44:

kolay gelsin:16:

kesinlikle platin fildişi arası birşey tabi bunu boyayla yapmak mümkün değil ben aylardır yavaş yavaş açıyorum ancak avatarımdaki sarı gibi yapabildim saçımda açık kumral ben her boya yaptığımda boyanın içine 1 çay kaşığı oriel katıyorum bazen koleston 11.7 boyuyorum bazende 11.1 ama açıpta boyarsan daha güzel tutar dedi bir kuaför arkadaşım ben çok memnunum önceden sadece boyayla boyardım 1 hafta sonra turuncu olurdu rengi şimdi tam oturdu ama 1 senemi aldı

kesinlikle platin fildişi arası birşey tabi bunu boyayla yapmak mümkün değil ben aylardır yavaş yavaş açıyorum ancak avatarımdaki sarı gibi yapabildim saçımda açık kumral ben her boya yaptığımda boyanın içine 1 çay kaşığı oriel katıyorum bazen koleston 11.7 boyuyorum bazende 11.1 ama açıpta boyarsan daha güzel tutar dedi bir kuaför arkadaşım ben çok memnunum önceden sadece boyayla boyardım 1 hafta sonra turuncu olurdu rengi şimdi tam oturdu ama 1 senemi aldı
Canım şu oriel dediğiniz şey mavi değil mi? Ben saçımı açmak için almıştım bir paket açıcı adıyla,aynı şey mi orielle acaba? Çok keskin bir kokusu vardı ve maviydi o da.Bir de boyanın içine katıyorsun dimi 1 kaşık? Yani saçını boyamadan önce açmak için kullanmıyorsun?
smilie_girl_016.gif

Bu arada avatardaki tonu tutturduysan ne ala,çok güzel renk benim ,istediğim tonlar!Benim de açık kumral tonu saçım ben de elde edebilir miyim bu tonu evde kendi başıma acaba???

Son düzenleme:
bende koyu sarıya benzettim ama kutu boyalar pek istenen sonucu vermiyor herzaman bunlarınki kuaför işi malum genelde karıştırarak ve boyalara açıcı katarak kullanıyorlar:69:
Loreal Recital Preference - 8 Kaliforniya Koyu Sarıya benzettim ama:44:

kolay gelsin:16:

tesekkur ederim canım yardımın icin :)

canım daha cok acmak istiyorsan 12 li renkler kullan lorealın istersen icine oryal katıp ama rengi cok guzel cok dogal bence :)

hatta avatarımdan biraz daha açık önlerim evet mavi renkliyse orieldir ama bence kuaförden iyi bir markanın orielini isteyebilirsin ben geçenlerde bir paket istemiştim 5 tl ye verdi kilitli poşede koydu bana 5-6 boyama gitti

Back