• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ACI NE ZAMAN GEÇER?

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Binbir emekle çok severek evlendiğim eşimle maalesef ki ayrılma aşamasına geldik. Bugüne kadar çok kavgamız olmuştu ama asla evi terk etme aşamasına gelmemişti. Dün ilk defa eşyalarımı topladım annemlere geldim. Bu kararı verene kadar çok çabaladım ama gördüm ki bizden olmuyor olduramıyoruz. Hayallerimiz isteklerimiz farklıymış. Zaten bu şekilde nasıl evlenebildik onu da bilemiyorum. Ortak borcumuz var bunu kapatacağımızı konuştuk arabamızı satıp. Daha sonra boşanma işlemleri için avukatla konuşacağım anlaşmalı olacak. Alacak verecek yok nafaka talebimde yok zaten. Ama tüm bunları nasıl olacak her düşündüğüm şey canımı o kadar yakıyor ki nefes alamıyorum. Hep belki düzelir umudum vardı ama artık yok maalesef.

Sorunlarınız tam olarak nedir bilmiyorum da büyük ihtimalle iletişim kuramadığınız için sorunları çözemiyorsunuz. Bir süre annenizde kalınca belki ikiniz de sakinleşirsiniz ve aile terapistine gitmeyi konuşabilirsiniz. Son bir deneme belki de çözüm olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Binbir emekle çok severek evlendiğim eşimle maalesef ki ayrılma aşamasına geldik. Bugüne kadar çok kavgamız olmuştu ama asla evi terk etme aşamasına gelmemişti. Dün ilk defa eşyalarımı topladım annemlere geldim. Bu kararı verene kadar çok çabaladım ama gördüm ki bizden olmuyor olduramıyoruz. Hayallerimiz isteklerimiz farklıymış. Zaten bu şekilde nasıl evlenebildik onu da bilemiyorum. Ortak borcumuz var bunu kapatacağımızı konuştuk arabamızı satıp. Daha sonra boşanma işlemleri için avukatla konuşacağım anlaşmalı olacak. Alacak verecek yok nafaka talebimde yok zaten. Ama tüm bunları nasıl olacak her düşündüğüm şey canımı o kadar yakıyor ki nefes alamıyorum. Hep belki düzelir umudum vardı ama artık yok maalesef.
Allah a sığın canım.İnan yüreğinin daralmasina başka çare olacak bir şey yok.İcinde ne varsa dök.Sabir dile olmuşa olacağa bir teselli hayırlısını dile.Bazen bir sasirsak bile yaşanacaklarin önüne geçmemiz mümkün olmuyor.Bu arada çok konuşan olacak kafan kaldırmıyorsa utanma çekinme sustur.Yeni,farklı şeyler sok hayatına.Yenilik her zaman iyidir.Esin boşanmak istiyor arkanda durmuyorsa sen bilirsin de ısrarcı olma.Karar senden çıktıysa iyice kendini, kalbini yokla baktın pişman olacağın yoldasin eğer uzlaşma varsa uzlaş ama eşine bu durum ders olsun öyle bir uzlaşmaya gir.
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum o kadar kendimi sıkmıştim ki bir gün uyandığımda dişim kırılmıştı.Zor zamanlar uyusan zor uyanık kalsan zor ama geçecek emin ol daha güçlü kalkacaksin.Psikolojik destek alarak ilerle bana çok iyi gelmişti.

Biraz zaman ayırın kendinize. Kafanızı toplayın. Ben dahil çok arkadaşım o boşanma atağını geçirmiştir. Sonrasında ne kadar büyütmüşüm diyor insan. Hemen fevri karar vermeyin

Geriye dönuş hiç yoksa kabullenmekden başka çare yok malesef. Insanlarin çok aci çekmelerinin nedeni kabul edememek. Hayatin aci bir sayfasi olarak gorun. Emin olun bu zamanlar geçicek. Teyzem kocasini kaybetti, daha bir senesi dolmadan oğlunu da kaybetti. Ustunden zaman geçti artik gulebiliyor. Hayat ustume gelince o aklima gelir. Herseyin geçecek olmasinin tam ornegini teyzemde gorurum. Acisini çekti. Aklini kaybediyordu ama zaman acisini hafifletti kalbinden sokmese de. Siz de bir kaç sene sonra daha guçlu daha mutlu olacaksiniz. Yeni sayfalar açin. Bu sureyi en sağlam şekildr atlatmak için sabredin. Emin olun gün gelicek sadece bir ani olacak bu yaşadiklariniz

Ben acınızı yaşamanızı tavsiye ederim. Herşeyi yerinde dozajında abartmadna yaşamalı insan. Senelerce emek verdiğiniz ilişkiniz vermiş biraz üzülüp dertlenip düşünmeniz daha doğru eğer bu duygunuzu bastırırsanız ilerde daha çok üzülebilirsiniz. Acınız zamanla dinecektir kendinize yeni uğraşlar, hobiler edinin

Allah a sığın canım.İnan yüreğinin daralmasina başka çare olacak bir şey yok.İcinde ne varsa dök.Sabir dile olmuşa olacağa bir teselli hayırlısını dile.Bazen bir sasirsak bile yaşanacaklarin önüne geçmemiz mümkün olmuyor.Bu arada çok konuşan olacak kafan kaldırmıyorsa utanma çekinme sustur.Yeni,farklı şeyler sok hayatına.Yenilik her zaman iyidir.Esin boşanmak istiyor arkanda durmuyorsa sen bilirsin de ısrarcı olma.Karar senden çıktıysa iyice kendini, kalbini yokla baktın pişman olacağın yoldasin eğer uzlaşma varsa uzlaş ama eşine bu durum ders olsun öyle bir uzlaşmaya gir.
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum o kadar kendimi sıkmıştim ki bir gün uyandığımda dişim kırılmıştı.Zor zamanlar uyusan zor uyanık kalsan zor ama geçecek emin ol daha güçlü kalkacaksin.Psikolojik destek alarak ilerle bana çok iyi gelmişti.
Fikir benden çıktı eşimde kabul etti. Daha şimdiden pişmanım ama düzelmiyor da görüyorum hala evliliğe alışamadı bekar hayatı gibi rahat olmak istiyor başka planları var vs.

Fikir benden çıktı eşimde kabul etti. Daha şimdiden pişmanım ama düzelmiyor da görüyorum hala evliliğe alışamadı bekar hayatı gibi rahat olmak istiyor başka planları var vs.
Sen davayı açma sessiz kal o zaman.Esinden bir hareket gelirse yapacak bir şey yok kabul edip boşan.Aksi takdirde seni bundan sonra ciddiye almaz yalama bir evlilik olur.İnan bazı erkekler yıllar geçse de artık son raddeye kadar bir şeyler yaşansa da değişmiyor o istediğimiz kafaya girmiyor.Hakkinda hayırlısı olsun kendini çok hirpalama ama dediğim gibi sessiz kal bakalım ne olacak

Acıyı önce yaşayacaksın dibine kadar
Sonra artık canını acıtmayacak
Ve geçtiğini göreceksin
Tecrübe olarak kalacak
Şu an acı çekmen çok normal
Ama unutma bitmeyen acı yoktur.

Olsaydı bu kararı almazdınız zaten ileride bambaşka bir hayatınız olacak ve iyiki diyeceksiniz. Sizin için çabalamayıp teklifi hemen kabul etmiş. Bu bile bitirmeye yeterli sebep. İstersen bir süre kendini çek sessiz kal yine hiçbir adım olmazsa kendisi bilir.

Aslinda insanın duygusal bağlamda katili kendisidir.
Yani bu kişiye göre değişkenlik gösterir.
Gamsız,umursamayan bir kadın için bir gün bile surmezken haklı olduğu halde düşünüp kendisine eziyet eden kadınlar için bir ömür devam eder.
Hakkı oldugunuz durumlarda duygularınızdan ziyade mantiginiza kulak verin,becerebiliyorsaniz.

Back
X