• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Bu abuk dökülmeye yardım etseniz ya? =(

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

AsabiyE

mutluluk-stres-heyecan =)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
282
0
96
Kızlar benim saçımın ufak bi kısmında garip bi dökülme var. :25: yani ani olmadı bu tabiki,zamanla azala azala iyice yok gibi bi hal aldı.Ama saçkıran tarzı birşey de değil.Normal saçlarıma göre sadece o ufak bölüm aşırı seyrek,aşırı ince telli:14: .sıkı toplayınca yada ıslakken iyice kafa derim meydanda!çok sinir oluyorum,hep oraya uygun saç modeli oluşturmak zorunda kalıyorum,istediğim gibi ayıramıyorum vs vs .. :2: vallahi iyiden iyiye bıktım aynada bu görüntüyle cebelleşmekten ..acaba benzer bi durumda olan var mı?yağlarla cartla curtla güçlendirilip daha sık saç kökü oluşur mu ki.pöfff daraldım vallahi :59: :106:

mesaj atamadıgımdan dolayı buraya yazdım.. mesaj atmam ıcın 100 e tamamlamam gerekiyormus...

oncelikle bne size çok teşekkürederim.. benimle özel olarak ilgilndiginiz için.. nasıl teşekürederim bilmiyorum. bu ara etrafımda boyle insanlar o kdar azkı...

ben yaklaşık 11 gun ugraştım.. yalvardım bile. hatta dediğinz gibi aşk konusunu acmadan nrmal seylerden zorla da olsa cevap vermesini saglıordm en son oyle bir cektiki resti yazamadım cunku hattını kapattı. actı ertes gn ben gene ugratım ama olmadı.. bana sktrı cekti.. herkes biraz sakınleşsin kafasını dinlesin dedi zorda olsa verdim 5 gun oldu hiç aramadım.. sadece bekliyorum.. o arasın diye degil. o aramayacak biliyorum. ben arayacagım ama sadece biraz daha sakınleşmesini düşünebilmesini tartabilmesini bkliyorum.. 1 gn ayrı kalmadıgım canımdan ona kavuşmak içn ayrı kalıyorum.. içim yanıyor her gece aglıyorum. ruyamda biraz bişeyler göreyim diye dualar ediyorum.. biz bunu bi defa yasamadık ama 1 gnde oldu bitti ehrsey.. aynı seyleri hatta daha agırlarını duydum ama 1 gnde ugrasıp duzelttim belkide 4 kere yada daha fazla.. ama bu baska oldu.. ve biliyorum tek sorun ben degilim. baska dertleri de var.. neyse işte şuan elimden gelen hiçbirşey yok.. sadece özledim sadece allaha sıgınıyorum.. ve sizden bişey isteyebilirmiyim?

erkek arkadasınızla bnm için biraz muhabbet edermisiniz..
durumumu anlatıp bi erkek gözoyle ne yapmam gerektiğini söylerimisiniz? ögrenseniz.. birde oyle birşeyler ogrensem.. butun acıtıgım konular bu konuyla alaklı zaten. hepsini okuyun. isterseniz beraber.. sonra bana lutfe erkek gozuyle yardım etsin.. şimdiden teeşekkürederim.. allah gonlunuzu bir kılsın.

Back