Saç Uzatma Yöntemleri Bu 3 saç uzatma kürünü kullanan var mı?

siz bu yağ bakımlarını yaptıktan sonra zeytinyağı sinameki özellikle saçınızı kaç kere şampuanlıyosunuz sanki bikerede çıkmıyo gibi geliyo bana

Son düzenleme:
canım bilmiyorum ama buzluga atınca bişey olmaz heralde ya bende denicem işten fırsat bulunca hemen denicem
evet çok mantıklı aslındaa küçük küçük kaplara koyup buzluğa atılabilirr

Anjélika : canim yag bakimlarini cok cikarmaya calisma, sampuanla aktigi kadar kalsin zaten yagli falan kalmiyor kuruyunca ben 2kere sampuanliyorum biseycik kalmiyor, ama diyorsanki yagli kaliyor hos olmuyor elma sirkesiyle durula sacini, saçtaki butun kiri atiyor

Esmerkraliçe: Hayirli olsun iyi uzatmalar canim Ben en fazla 3 gun diye okumustum ama bilmiyorum ben bozulacaginida sanmiyorum acikcasi havuc suyu yani ne olucak bende her gun yapmadim zaten duzensiz yaptim cok olmustu buzdolabinda duruyordu aldim surdum taze olmasi farkli tabi ama tek tek onunlami ugrascam yahuuu

Dugun dernek yuzunden devam edemedim ama carsamba tekrar basliyorumm

siz bu yağ bakımlarını yaptıktan sonra zeytinyağı sinameki özellikle saçınızı kaç kere şampuanlıyosunuz sanki bikerede çıkmıyo gibi geliyo bana

Canım evet 3kez falan yıkıyorm benimde icime sinmiyor pek

Basla basla darisi basima artik iş güç bir ben baslayamadım yahu :) ama sen çok heveslendirdin bugün anneme benim için fazladan havuç almasini istedim .cm olarak ölçelım bakalim ne kadar uzayacak

Uyuzsirine : :26::26::26::26::26: Ama ama ama ...
Glsmn : Alsin canim alsin bende bi sure haftada 2 devam edicem 2 hafta okullar tatil oldugunda her gun 2 hafta yapicam asil tarif oyle cunku cok umutluyum bakalim

Uyuzsirine : :26::26::26::26::26: Ama ama ama ...
Glsmn : Alsin canim alsin bende bi sure haftada 2 devam edicem 2 hafta okullar tatil oldugunda her gun 2 hafta yapicam asil tarif oyle cunku cok umutluyum bakalim

tamam canım bu akşam başlıyorum bende :) vatana mıllete hayrlı olsun

kızlar yaptım, yıkarken saçlarım nasıl parlıyodu anlatamam. şimdi saclarım yumuşacık oldu ve avuc avuc dökülen saçlarım kürü ilk yapışıma rağmen dökülmedi pek. tararken kopma olmadı. ki ben 1 saat beklettim saclarımda :)

Canım çok sevindim inşallah bende böyle mutlu şeyler yazarım buraya bugun yapyrm

Ohhh cok sevindim canim havuc kadar parlatan birsey gormedim su ana kadar yaa gerçektende super, insallah uzatma konusundada yardimci olur bende baslayamadim bi turlu her gun eve giderken havuc alicam diyorum unutuyorum ama yarin alicam

Geç kaldim biraz baya olmus ama canm zaten havuc erimicekki suyu lazim bize sen sadece birak kaynasin o, suyunu birakiyor havuc arada kasikla ezersin ama yine tum tum kaliyor yani rendeledigin gibi

Geç kaldim biraz baya olmus ama canm zaten havuc erimicekki suyu lazim bize sen sadece birak kaynasin o, suyunu birakiyor havuc arada kasikla ezersin ama yine tum tum kaliyor yani rendeledigin gibi

aynen bende erıcek gbı bekledım o kadr ama buzlkta kalınca ıyı olmuyor ıkı havuç yerıne 1 tane havuç rendelerim artık öyle yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…