evet çok mantıklı aslındaa küçük küçük kaplara koyup buzluğa atılabilirrcanım bilmiyorum ama buzluga atınca bişey olmaz heralde ya bende denicem işten fırsat bulunca hemen denicem
siz bu yağ bakımlarını yaptıktan sonra zeytinyağı sinameki özellikle saçınızı kaç kere şampuanlıyosunuz sanki bikerede çıkmıyo gibi geliyo bana
Anjélika : canim yag bakimlarini cok cikarmaya calisma, sampuanla aktigi kadar kalsin zaten yagli falan kalmiyor kuruyunca ben 2kere sampuanliyorum biseycik kalmiyor, ama diyorsanki yagli kaliyor hos olmuyor elma sirkesiyle durula sacini, saçtaki butun kiri atiyor
Esmerkraliçe: Hayirli olsun iyi uzatmalar canimBen en fazla 3 gun diye okumustum ama bilmiyorum ben bozulacaginida sanmiyorum acikcasi havuc suyu yani ne olucak bende her gun yapmadim zaten duzensiz yaptim cok olmustu buzdolabinda duruyordu aldim surdum taze olmasi farkli tabi ama tek tek onunlami ugrascam yahuuu
Dugun dernek yuzunden devam edemedim ama carsamba tekrar basliyorumm
ah kızlar bide bunu cıkardınız basıma.. birazdan deneyeyim şu havucuu..
Uyuzsirine : :26::26::26::26::26: Ama ama ama ...
Glsmn : Alsin canim alsin bende bi sure haftada 2 devam edicem 2 hafta okullar tatil oldugunda her gun 2 hafta yapicam asil tarif oyle cunku cok umutluyum bakalim
Caniiiiiiimmmmmm Basladinmiii küreee?
kızlar yaptım, yıkarken saçlarım nasıl parlıyodu anlatamam. şimdi saclarım yumuşacık oldu ve avuc avuc dökülen saçlarım kürü ilk yapışıma rağmen dökülmedi pek. tararken kopma olmadı. ki ben 1 saat beklettim saclarımda :)
Caniiiiiiimmmmmm Basladinmiii küreee?
Geç kaldim biraz baya olmus ama canm zaten havuc erimicekki suyu lazim bize sen sadece birak kaynasin o, suyunu birakiyor havuc arada kasikla ezersin ama yine tum tum kaliyor yani rendeledigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?