hmm ben bu kürleri görmedim ama saça göre değişiyo diyosun yani etkisi
Bende çok merak ediyorum ya su havucla olani hiç topik yok dogru duzgun deneyip biseyler yazan bunun hakkinda, bide her gun 2 hafta boyunca uygulaniyormus en son bi topikte kizin bunun surulme degil icilecegini yazmisti kafam karisik
sirkeninde uzattigini bilmiyordum senden ogrenmis oldum
dene bakalim canim benden once deneyeceksen sonucuda yazmayi unutma olarmiben haftaya baslicam cunku
Kiss az once yaptim havuc suyunu kafama surdum hatta kafamda suan :)
1 hafta boyunca yapicam yararsa 2 hafta her gun yapicam haber veririm cnm
canim haber vercem demistim unutmadimHavuc kurune 4 5 kere yaptim bu zamana kadar duzensiz bi sekilde ama saçlarim ole bi attiki bi boy vardi onu gecmezdi 2haftada firtt diye uzadi bence zaman kaybetmeden sende basla
Aynen oyle canim insallahoncellikle 2tane havucu rendeledim sonra kaynayan 3 bardak suyun icine attim ve yarim saat kaynattim.Sadece arada bi karistir ki iyice ezilsin havuc suyunu biraksin sonra ilimaya birak, sogudugunda icine 1tane yumurtanin sarisini at ama sadece sarisini unutma bunu sonrada sacina yeticek kadarini ayir gerisini buzdolabina koy ama sadece ayirdigin suyun icine yumurtayi kir, sade havuc suyunuda 3 gun bekletebilirsin buzdolabinda istersen cok yap 3gun her aksam sur ve en az 2 saat beklet, zaten sonraki yumusakligi sacindaki toparlanmayi ve en onemlisi parlakligini anlatamam kendin goruceksin onu Sinamekinin 8 haftada verdigi uzamayi bana 4 kerede verdi dusun yani ve duzenlide yapmamistim bu aralar dugun nisan çok diye yapamiyorum ve ugrastirici acikcasi ama pazar gunu tekrar devam, harika bisey gercekten bu havuc insallah sendede ise yarar canim
kızlar havuçlar kaynıyor şu an
ani bir kararla işe koyuldum
yalnız baya çok su çıktı
bir kere için fazla gelir 3 gün arka arkayada yapmak istemiyorum
buz dolabında daha uzun süre bekletemez miyiz suyu ?
Aynen oyle canim insallahoncellikle 2tane havucu rendeledim sonra kaynayan 3 bardak suyun icine attim ve yarim saat kaynattim.Sadece arada bi karistir ki iyice ezilsin havuc suyunu biraksin sonra ilimaya birak, sogudugunda icine 1tane yumurtanin sarisini at ama sadece sarisini unutma bunu sonrada sacina yeticek kadarini ayir gerisini buzdolabina koy ama sadece ayirdigin suyun icine yumurtayi kir, sade havuc suyunuda 3 gun bekletebilirsin buzdolabinda istersen cok yap 3gun her aksam sur ve en az 2 saat beklet, zaten sonraki yumusakligi sacindaki toparlanmayi ve en onemlisi parlakligini anlatamam kendin goruceksin onu Sinamekinin 8 haftada verdigi uzamayi bana 4 kerede verdi dusun yani ve duzenlide yapmamistim bu aralar dugun nisan çok diye yapamiyorum ve ugrastirici acikcasi ama pazar gunu tekrar devam, harika bisey gercekten bu havuc insallah sendede ise yarar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?