• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Bu 3 saç uzatma kürünü kullanan var mı?

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
kızlar bunları kullanan ve faydasını gören varmı aranızda saçlarımın uzaması lazım artık .s

1) Hızlı saç uzatma ve çabuk saç uzatma kürü
3 tane Rendelenmiş turp, suda 30 dakika süreyle pişirildikten sonra süzülür.
Elde edilen sıvıya yumurta sarısı ilave edilerek bulamaç haline gelinceye kadar karıştırılır.
Hazırlanan bulamaç ile saçlar sık sık ovularak yıkanır.

2) Malzemeler :
2 tane orta boy havuç
1 tane yumurta
3 su bardağı su
Hazırlanış:
Havuçlar rendelenir
3 su bardağı su kaynatılır
Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur
Su 25-30 dk kaynatılır
Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.
Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız.
Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.
Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz.

3)saçı uzatmaya en iyi çare sirkede
hangi sirke olduğu fark etmıyor yeter ki sirke olsun
ister elma sirkesi ister üzüm sirkesi ya da başka bir sirke
mutlak sirkeyi bulun.
kesinlikle sirkeyi olduğu qibi sürmeyin!her banyoda bulunan
faraşın içine yarısına kadar su doldurun rengini bulana
kadar sirke koyun biraz dursun sonra kafanızı öne eğin
ve sürmeye başlayın sürme işlemi bittikten sonra sirke biraz
kafanızada dursun en son işlem olrak kafnızı sirkeden arındırın
ve şampunlayarak yıkayın....(kesinlikle sonuç alıcaksınız) sadece kötü kokuyor

Bu saydigin 3 kûr sac uzatma topiginde ayri ayri bölumlerde var oraya girip okumani tavsiye ederim saci bu kürlerle uzatan arkadaslarida uzatmayanida gõrursun bu sordugun soruyu herkes farkli cvplar bnimkini turpla uzatmadi baskasininkini uzatti mesela bu gibi konularla bi sonuc elde etmek güc onca kûrler var hangisinden etkilenirsen onu denersin

hmm ben bu kürleri görmedim ama saça göre değişiyo diyosun yani etkisi

hmm ben bu kürleri görmedim ama saça göre değişiyo diyosun yani etkisi

Sabit yerine bak en üste orda saci uzatmak ve bakim icin turplu su diyor topigin asagilarinda havucla sac uzat diyor ve sac uzatma topigine girmeden sirkeyle sac bakim diyor istersen oraya gir ve kndin karar ver

Bende çok merak ediyorum ya su havucla olani hiç topik yok dogru duzgun deneyip biseyler yazan bunun hakkinda, bide her gun 2 hafta boyunca uygulaniyormus en son bi topikte kizin bunun surulme degil icilecegini yazmisti kafam karisik :52:

sirkeninde uzattigini bilmiyordum senden ogrenmis oldum :27:

Bende çok merak ediyorum ya su havucla olani hiç topik yok dogru duzgun deneyip biseyler yazan bunun hakkinda, bide her gun 2 hafta boyunca uygulaniyormus en son bi topikte kizin bunun surulme degil icilecegini yazmisti kafam karisik :52:

sirkeninde uzattigini bilmiyordum senden ogrenmis oldum :27:

:D benımde kafam karıştığı için yazdım en azndn toplu olarak bı cok ınsandan fıkr almak amaçlı deneyerek gorcem ama sacım cok az onuda kaybetmek ıstemıyorum .s

Bende sinameki yapiyorum suan hatta kafamda :52: havucuda denicem napalim kimse yok akil vercek hem ilk yapan nasil yapmis :52: bizde yapariz ne olmuski :33: saka bi yana acaba hem icip hem kafamiza mi sursek 2 hafta boyunca ? yalniz ozamanda uzamazsa gerçekten çop yani bu saç :52:

işte ben onu göze alamam.s ama içme olmaz ya zannetmiorum ne alakaki saçla ben havucu deniim tamam sonra sirkeyi denicem zaten çam ıle sac bakım yağı kullnıorm bide sarımsaklı şampuan kullnım hangısı uzatırsa artık :D

dene bakalim canim benden once deneyeceksen sonucuda yazmayi unutma olarmi :16: ben haftaya baslicam cunku

Kiss az once yaptim havuc suyunu kafama surdum hatta kafamda suan :)

1 hafta boyunca yapicam yararsa 2 hafta her gun yapicam haber veririm cnm

Kiss az once yaptim havuc suyunu kafama surdum hatta kafamda suan :)

1 hafta boyunca yapicam yararsa 2 hafta her gun yapicam haber veririm cnm

ayyy süpersin canım tamam ins olumlu sonuç alırsın bekliyorum haberini :)

canim haber vercem demistim unutmadim :1: Havuc kurune 4 5 kere yaptim bu zamana kadar duzensiz bi sekilde ama saçlarim ole bi attiki bi boy vardi onu gecmezdi 2haftada firtt diye uzadi bence zaman kaybetmeden sende basla

canim haber vercem demistim unutmadim :1: Havuc kurune 4 5 kere yaptim bu zamana kadar duzensiz bi sekilde ama saçlarim ole bi attiki bi boy vardi onu gecmezdi 2haftada firtt diye uzadi bence zaman kaybetmeden sende basla

sen ciddimisin :) çok sevindim ya kesinlikle yapıcam ama tam yapılışını nasıl yaptığını ne kadar beklettiğini yazarsan anlatıp çok sevinirm canım ayrıca saçlarının uzamasınada çok mutlu oldum hayırlı olsun yeni uzun saçların :) belimize kadar yolu açık olsun :52::52::52::52::52:

Aynen oyle canim insallah :33: oncellikle 2tane havucu rendeledim sonra kaynayan 3 bardak suyun icine attim ve yarim saat kaynattim.Sadece arada bi karistir ki iyice ezilsin havuc suyunu biraksin sonra ilimaya birak, sogudugunda icine 1tane yumurtanin sarisini at ama sadece sarisini unutma bunu sonrada sacina yeticek kadarini ayir gerisini buzdolabina koy ama sadece ayirdigin suyun icine yumurtayi kir, sade havuc suyunuda 3 gun bekletebilirsin buzdolabinda istersen cok yap 3gun her aksam sur ve en az 2 saat beklet, zaten sonraki yumusakligi sacindaki toparlanmayi ve en onemlisi parlakligini anlatamam kendin goruceksin onu :52: Sinamekinin 8 haftada verdigi uzamayi bana 4 kerede verdi dusun yani ve duzenlide yapmamistim bu aralar dugun nisan çok diye yapamiyorum ve ugrastirici acikcasi ama pazar gunu tekrar devam, harika bisey gercekten bu havuc insallah sendede ise yarar canim :16:

Aynen oyle canim insallah :33: oncellikle 2tane havucu rendeledim sonra kaynayan 3 bardak suyun icine attim ve yarim saat kaynattim.Sadece arada bi karistir ki iyice ezilsin havuc suyunu biraksin sonra ilimaya birak, sogudugunda icine 1tane yumurtanin sarisini at ama sadece sarisini unutma bunu sonrada sacina yeticek kadarini ayir gerisini buzdolabina koy ama sadece ayirdigin suyun icine yumurtayi kir, sade havuc suyunuda 3 gun bekletebilirsin buzdolabinda istersen cok yap 3gun her aksam sur ve en az 2 saat beklet, zaten sonraki yumusakligi sacindaki toparlanmayi ve en onemlisi parlakligini anlatamam kendin goruceksin onu :52: Sinamekinin 8 haftada verdigi uzamayi bana 4 kerede verdi dusun yani ve duzenlide yapmamistim bu aralar dugun nisan çok diye yapamiyorum ve ugrastirici acikcasi ama pazar gunu tekrar devam, harika bisey gercekten bu havuc insallah sendede ise yarar canim :16:

Ciddi misin :53::53::53::53:..çok iyiymiş o zaman..ben de denemek istiyorum..

kızlar havuçlar kaynıyor şu an
ani bir kararla işe koyuldum
yalnız baya çok su çıktı
bir kere için fazla gelir 3 gün arka arkayada yapmak istemiyorum
buz dolabında daha uzun süre bekletemez miyiz suyu ?

kızlar havuçlar kaynıyor şu an
ani bir kararla işe koyuldum
yalnız baya çok su çıktı
bir kere için fazla gelir 3 gün arka arkayada yapmak istemiyorum
buz dolabında daha uzun süre bekletemez miyiz suyu ?

canım bilmiyorum ama buzluga atınca bişey olmaz heralde ya bende denicem işten fırsat bulunca hemen denicem

canım inşallah ya çalısıyorum fırsatım olsun ilk anda yapıp başlıcam hemen senden 4 gözle haber bekliyorum bu kadar olumlu sonuç beklemiyordum ben çok şaşırdım kesinlikle yapmalıyım saçlarımın acilen uzaması lazım hisset ve şiddetle :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back