- Konu Sahibi ___Mina___
-
Sevgililer gününde sevgilisiyle beraber, mutlu olup diğer 364 günü sevgilisi yüzünden ağlayarak geçiren insanlar tanıyorum...
Beraber veya yalnız... Herkes mutlu olsun...
O kadar sevgilim oldu ama hiçbiri 14 şubata denk gelmedi ve eminim ki bu sene yine öyle olucak kafa dinliyorum şu sıra
evet hamisssss ( nickini yazınca otomatik olarak hamile çıkyıo ondan ssss kulandım bolca) katılıyorum canım sana :)
bende 4 yıllık ilişkimde 2 kez kutladım
ilk yıldakinde küsmüştük..diğer yılda askerdeydi
sonra 2 yıl kutladık işte o da ölesine hiç sevmem o işleri hediyeler vs..klasik şeyler..
ondan sonrakinde de ocakta ayrılmıştık zaten
bende mutluyum bu halimle
hatta fırsatta istifade 14 şubat indirimlerinden promosyonlarından faydalanmayı planlıyorum
valla canım çok üzüldüm çok harap ettim kendimi ama allaha çok şükür çok iyiyimatlattım mutluyum işe başlayacam pazartesi günü doğru fikir valla bu yıl kendime güzel bi hediye alacam aman ne sevgilisiymiş ya yemişim aşkını,sevgililer gününü ohh ağada benim paşada benim mina valla bekarlık sultanlıkmış ya şimdi bi kaç ay öncesini o acılarımı düşünüyorumda ne mutsuzdum ama şimdi çok mutluyum
bu arada sayın umutlu ol sana özelden ulaşmış mesaj atmıştım şimdi iyiyim çok şükür bana kendimi iyi hisseettiren ve doğru yere yönlenmemi sağlayan mesajını unutmadım çok teşekkürler konularıma yaptığın yorumlar ve bana özelden attığın cevaplar için
kısmetse 14 şubatta kızım doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?