• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu 14 Şubat'ta da yalnızım diyenler :)

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
96
Diğer
833.jpg

Kızlar her ne kadar 1 ay gibi bir sürede olsa maksat muhabbet olsun..
Dertleşelim,paylaşalım..
Ben aslında 14 Şubat kutlamalarından pek hoşlanmam
ama ülkede yaşanan malum çılgınlıklar insanın beynine ister istemez baskı yapıyor :)
Ana haberlerde bile o akşam sevgililer günü haberleri
mağazalar da sokaklar da kırmızı kalpler,güller
birbirine yapışık gezen çiftler vs.... vsss...:9:

Gelin biz bu zaman dilimini birlikte konuşarak geçirelim

edit: Bakarsınız o zamana kadar hayatınızın aşkını bulursunuz,o da belli olmaz hani :52:

Sevgililer gününde sevgilisiyle beraber, mutlu olup diğer 364 günü sevgilisi yüzünden ağlayarak geçiren insanlar tanıyorum...

Beraber veya yalnız... Herkes mutlu olsun... :kkk:

günün elbette bi önemi yok
ama gün özelleştirildikçe insanların zihinlerinde ister istemez yer ediyor
ben eski erkek arkadaşımla bi 14 ŞUBAT günü tanışmıştım mesela
bi arkadaşım sevgilisinden 14 ŞUBAT'ta ayrıldı..:26:

Ben de "günün önemi yok" diyorum zaten...

"Özelleşirilmesi"nin sebebi de ticari kaygılar ve aşkını yaşamaktan çok vitrine koymayı sevenlerin varlığı:

Olgunlaşmamış genç kızların "Bana hediye almadı" ya da "Ayşe'ninki kolye almış, benimki sadece çiçek" getirdi diyerek kendilerini yersizce mutsuz ettikleri gün...

Sevgilisi olduğunu her yerde ilan etmeye bayılanların "resmi bayramı"...

Öğrenci olup da kız arkadaşı dırdır yapmasın diye iki haftalık harçlığına veda eden gençlerin hazin halleri...

Öğretmeni dinlemek yerine sevgilisini düşünerek anne babasının emeğini bıyıkları yeni terlemiş oğlanın avucuna gömen saf kızlar...

Kendini geliştirmek için yapacağı maddi manevi yatırımı kendini beğendirmeye harcayıp "sahilde kol kola yürüyorlar, ben neden yalnızım" diye üzülerek sivilce sahibi olanlar...

Sevgilisi olmayanlara (özellikle eğitimi, kariyeri, aileyi bir tarafa atanların) "Aa sen yalnız mısın" diye gözlerini devirerek bakmaları...

Aşk iki kişilik diyip sevgililer gününde siyam ikizi gibi dolaşarak kendilerini topluma ait hissedebilen kronik yalnız tipler...

Ben annemle babamın basit tebrikleri kadar güzel Sevgililer Günü kutlaması görmedim... Onlar kadar güzel "sevebildiğime" inanmıyorum tüm iyi niyetlerime rağmen... O nedenle acırım o gün yalnız olduğuna üzülenlere de sevgili bulduğunda "Oh be! 14 Şubatı yalnız geçirmeyeceğim!" diye sevinenlere de... :51:

Sevgililer gününde sevgilisiyle beraber, mutlu olup diğer 364 günü sevgilisi yüzünden ağlayarak geçiren insanlar tanıyorum...

Beraber veya yalnız... Herkes mutlu olsun... :kkk:

yepp aynen katılıyorum asker yarenlerı olarak bızde 14 subatta yanlız olacagız malesef...zaten psikolojık deli durumundayız(o nasıl oluyor bılmıyorum ama olduk bır kere):52:

Bende katılayım hemen bu gruba nasıl olsa yok bişey :)) Öyle etrafa bakınıp duracağız.

amannn iyi ki de yok sevgilim..:55:
14 Şubat = Masraf demek :27::27:
O parayla gider kendime birşeyler alırım:63::63:

benimde sevgilim yok :31: üzgün değilim mutlu sayılırım hatta birlikte 3 sevgililer günü geçirdik ama sevgililer günü diye geçirilen günlerden işte..

amannn annem sevene hergün sevgililer günü beaa :24: :24:

evet hamisssss ( nickini yazınca otomatik olarak hamile çıkyıo ondan ssss kulandım bolca :D) katılıyorum canım sana :)

bende 4 yıllık ilişkimde 2 kez kutladım
ilk yıldakinde küsmüştük..diğer yılda askerdeydi
sonra 2 yıl kutladık işte o da ölesine hiç sevmem o işleri hediyeler vs..klasik şeyler..
ondan sonrakinde de ocakta ayrılmıştık zaten
bende mutluyum bu halimle
hatta fırsatta istifade 14 şubat indirimlerinden promosyonlarından faydalanmayı planlıyorum:27:

Son düzenleme:
O kadar sevgilim oldu ama hiçbiri 14 şubata denk gelmedi ve eminim ki bu sene yine öyle olucak kafa dinliyorum şu sıra :61:

O kadar sevgilim oldu ama hiçbiri 14 şubata denk gelmedi ve eminim ki bu sene yine öyle olucak kafa dinliyorum şu sıra :61:

Bizim bir arkadaşın da bir sürü sevgilisi olmuştu ama her 14 şubatta yalnızdı.

"Ekonomik oluyor böyle, bedavaya getiriyorum" derdi hep... :1:

evet hamisssss ( nickini yazınca otomatik olarak hamile çıkyıo ondan ssss kulandım bolca :D) katılıyorum canım sana :)

bende 4 yıllık ilişkimde 2 kez kutladım
ilk yıldakinde küsmüştük..diğer yılda askerdeydi
sonra 2 yıl kutladık işte o da ölesine hiç sevmem o işleri hediyeler vs..klasik şeyler..
ondan sonrakinde de ocakta ayrılmıştık zaten
bende mutluyum bu halimle
hatta fırsatta istifade 14 şubat indirimlerinden promosyonlarından faydalanmayı planlıyorum:27:

valla canım çok üzüldüm çok harap ettim kendimi ama allaha çok şükür çok iyiyim :65: atlattım mutluyum :74: işe başlayacam pazartesi günü doğru fikir valla bu yıl kendime güzel bi hediye alacam aman ne sevgilisiymiş ya :63: yemişim aşkını,sevgililer gününü ohh ağada benim paşada benim :37: mina valla bekarlık sultanlıkmış ya şimdi bi kaç ay öncesini o acılarımı düşünüyorumda ne mutsuzdum :50: ama şimdi çok mutluyum

bu arada sayın umutlu ol sana özelden ulaşmış mesaj atmıştım şimdi iyiyim çok şükür bana kendimi iyi hisseettiren ve doğru yere yönlenmemi sağlayan mesajını unutmadım çok teşekkürler konularıma yaptığın yorumlar ve bana özelden attığın cevaplar için :71:

valla canım çok üzüldüm çok harap ettim kendimi ama allaha çok şükür çok iyiyim :65: atlattım mutluyum :74: işe başlayacam pazartesi günü doğru fikir valla bu yıl kendime güzel bi hediye alacam aman ne sevgilisiymiş ya :63: yemişim aşkını,sevgililer gününü ohh ağada benim paşada benim :37: mina valla bekarlık sultanlıkmış ya şimdi bi kaç ay öncesini o acılarımı düşünüyorumda ne mutsuzdum :50: ama şimdi çok mutluyum

bu arada sayın umutlu ol sana özelden ulaşmış mesaj atmıştım şimdi iyiyim çok şükür bana kendimi iyi hisseettiren ve doğru yere yönlenmemi sağlayan mesajını unutmadım çok teşekkürler konularıma yaptığın yorumlar ve bana özelden attığın cevaplar için :71:

süpersin tatlım aynen öle :65:
insan üzüldüğü zamanları anımsayınca nasılda kendimi zamanımı heba etmişim diyor
ama hayat böyle canım
o an gözün hiçbrişey görmüyor
bu acıdan başka bişey canımı yakamaz,hiçbirşey bu acıdan daha fazla koyamaz diyorsun o an..
ama sonra bi dönüp bakıyorsun ki
aklına bile gelmiyor o acıdan eser kalmamış
böyle zamanlarda kalbime hep şu telkini veriyorum:
"Daha öncekiler geçmedimi?Bu da geçecek"
ve senin için bir tecrübe bir olgunluk olarak kalacak herşey...

Acı insanı gerçekten olgunlaştırıyor önemli olan ona yenilmeden atlatmak..
zayıf düşmemek...
herşey daha güzel olacak..
Umarım herkes kendini hak eden ve değer veren biriyle birlikte olur kızlar:71:

Son düzenleme:
14 şubat buram buram ticari kokan bir gün benim için...
O yüzden hiçbir zaman kutlamam..
İnsanların gözüne sokulan her türlü kırmızı (kalp çiçek börtü böcek) çok itici geliyor bana o gün, kırmızıyı çok sevmeme rağmen...

Sevgilim var evet ama 14 şubatta ondan ayrı olacağım. Sizden sayılırım. Sadece 14 şubat mı neredeyse bir ömürdür ayrıyız :37: Of!

Back