- 11 Aralık 2019
- 124
- 403
- 53
- Konu Sahibi CerenPerest
Hepimizin geçmişe gömülü kalmış hataları vardır. Bunları gün yüzüne çıkarmak istemeyiz. Aslında en önemli olan kısım da burasıdır. Herkes hata yapar, önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmektir. Bu konuda kimimiz başarılı olurken kimimiz olamıyor. Biz bu psikolojik testte senin geçmişte yaptığın hatanı deşifre edeceğiz. Kim bilir belki de hatanı tekrar etmemek için işine yarar. Eğer hazırsan;
Testimize başlayalım!
1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?
2. Şimdi de yaşını söylersen süper olur!
3. Öncelikle, uzun yolda giderken arabanın cam kenarına oturmuş, uzaklara dalmışsın. O anda ne düşünüyorsun?
Öncelikle, uzun yolda giderken arabanın cam kenarına oturmuş, uzaklara dalmışsın. O anda ne düşünüyorsun?
Sevdiğim insanı...
Yediğim kazıkları...
İnsanların ihaneti...
Yitip giden gençliğimi...
Hayallerimi...
Başka şeyler...
4. Peki senin bu dünyada yaşadığını hissettiren mevsim bunlardan hangisi?
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
5. Bir sorunla karşı karşıya kaldığında hemen vazgeçer misin?
Hayır, sonuna kadar savaşırım.
Nasıl bir engel olduğuna bağlı açıkcası.
Sanırım evet, bu konuda biraz zayıfım...
6. Diyelim ki, erkek/kız arkadaşın artık eskisi gibi ilgi göstermiyor. Bunun için ara vermek ister misin?
7. Peki arkadaşlarının, ailenin veya herhangi birinin düşüncesi senin kararlarını çok etkiler mi?
Evet, etrafımdaki insanların düşünceleri kararlarımı etkiler.
İnsanlara fikir danışmayı severim fakat kararlarımda çok etkili olduğunu söyleyemem.
Hayır, kendi kararlarımı kendim veririm.
8. Peki hayatındaki insanların sana iyi gelmediğini düşünüyor musun? Düşünüyorsan ne sıklıkla?
9. Geceleri gördüğün rüyalar günlük hayatındaki modunu etkiliyor mu?
Evet, kötü bir rüya gördüysem o gün çok kötü oluyorum.
Bazen yaşıyorum bu durumu.
Yok ya pek etkilenmem, bir rüya sonuçta.
10. Ve son olarak, psikolojini bir renkle anlatacak olsaydın bu hangi renk olurdu?
Testimize başlayalım!
1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?
2. Şimdi de yaşını söylersen süper olur!
3. Öncelikle, uzun yolda giderken arabanın cam kenarına oturmuş, uzaklara dalmışsın. O anda ne düşünüyorsun?
Öncelikle, uzun yolda giderken arabanın cam kenarına oturmuş, uzaklara dalmışsın. O anda ne düşünüyorsun?
Sevdiğim insanı...
Yediğim kazıkları...
İnsanların ihaneti...
Yitip giden gençliğimi...
Hayallerimi...
Başka şeyler...
4. Peki senin bu dünyada yaşadığını hissettiren mevsim bunlardan hangisi?
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
5. Bir sorunla karşı karşıya kaldığında hemen vazgeçer misin?
Hayır, sonuna kadar savaşırım.
Nasıl bir engel olduğuna bağlı açıkcası.
Sanırım evet, bu konuda biraz zayıfım...
6. Diyelim ki, erkek/kız arkadaşın artık eskisi gibi ilgi göstermiyor. Bunun için ara vermek ister misin?
7. Peki arkadaşlarının, ailenin veya herhangi birinin düşüncesi senin kararlarını çok etkiler mi?
Evet, etrafımdaki insanların düşünceleri kararlarımı etkiler.
İnsanlara fikir danışmayı severim fakat kararlarımda çok etkili olduğunu söyleyemem.
Hayır, kendi kararlarımı kendim veririm.
8. Peki hayatındaki insanların sana iyi gelmediğini düşünüyor musun? Düşünüyorsan ne sıklıkla?
9. Geceleri gördüğün rüyalar günlük hayatındaki modunu etkiliyor mu?
Evet, kötü bir rüya gördüysem o gün çok kötü oluyorum.
Bazen yaşıyorum bu durumu.
Yok ya pek etkilenmem, bir rüya sonuçta.
10. Ve son olarak, psikolojini bir renkle anlatacak olsaydın bu hangi renk olurdu?
Son düzenleyen: Moderatör: