Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.622
3
merhaba kısslarr a.s.
tatlısımın; Kanarya ' nın önerisiyle sureklı sohbet edebilecegımız bir yer olsun istedık ve burayı açtım..
dertlerimiz,sevınclerımız,mutluluk ve heyecanlarımızı gelın burada paylaşalım.. kaydirigubbakcemile5 kaynaşalım...çıldıralımm -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
yerine gore bu bir fıkra,hikaye,anımız vb.. her turlu konuyu konusabiliriz.. şutarafagitti

canim hadi hayirli olsun.bu arada benide söylemissin cok tesekkür ederim ne güsellllllllll ilk msjida ben attim,ohhh sefamiz olsun hadi arkadaslar toplanalim yavastan yavastan.

:)) ayy canım varyaa benım açtım topigin adresını atcama kısslaraa.. bi arkadasın ruyasını atmısım :roflol: şimdi bastan basliceeem :)
hayırlı olsun hepimiz için a.s. a.s.

canim arkadasim bu topik sana pek yakisti.amanin abbanin geyik muhabbetli topigi var artik herkese duyurulur.....buyurun bekleriz...............

:)) ayy canım varyaa benım açtım topigin adresını atcama kısslaraa.. bi arkadasın ruyasını atmısım :roflol: şimdi bastan basliceeem :)
hayırlı olsun hepimiz için a.s. a.s.
olur böyle seyler hemen cabuk ver linkini yoksa kizlar oraya toplancak acele et.............:roflol:

abbam topicin hayırlı olsun bidenem kaynaşalım dimiiii ben burdayım kıslarrrr sırnaşık şey

sağol hülyamm balımmm.. :nazar: kaynasalım..sırnasalım..çıldıralım -tatlicadiarzu- :roflol:
sorma kanaryam yaa hemen yanlısımı duzelttım yerimseniben

hoşgeldın canım a.s. :1hug:
nasılsın ? (ilk defa böle bi topicik acıyorum ascık tecrubesızım mazur gorun benı bu konuda :ecrin_bebek: )

ozaman hayırlı olsun topişin arkadaşım eee anlatın daa kaynaşalım :1hug:

sağol hülyamm balımmm.. :nazar: kaynasalım..sırnasalım..çıldıralım -tatlicadiarzu- :roflol:
sorma kanaryam yaa hemen yanlısımı duzelttım yerimseniben
iyi yapmissin canim.bende arkadaslara haber verdim.kendi topigimde de senin linki verdim canim.ama suanda benim arkadaslar yok.ooooo arkadaslar sizede mrh.abbanin bu topigi iyi ldu demi,ne güssssel burasi tam curcuna olcak bence...........:sm_cool:

iyi yapmissin canim.bende arkadaslara haber verdim.kendi topigimde de senin linki verdim canim.ama suanda benim arkadaslar yok.ooooo arkadaslar sizede mrh.abbanin bu topigi iyi ldu demi,ne güssssel burasi tam curcuna olcak bence...........:sm_cool:

olsun tabi biz coşturalım topiği cıvıl cıvıll bahar topişi olsun hihoyyyt

Kızlar konu bulunda konuşalım :sm_cool:
yada herkes kısaca kendisini mi tanıtsa acep :uhm:

hemen kendimi tanıtıyım ev hanımıyım Ankaradan istanbula geldim ailem ankarada ben buralarda 2 senelik evliyim bebek bekliyorum inş 2 aylık hamişim siz de tanıtın cancanlar.

kıslarrrrrrr aranızda ev hanımı olan varmııııııııkaydirigubbakcemile5

Kızlar bende ısparta süleyman demirel üniversitesinde işletme okuyorum ailemle birlikte kalıyorum
ikinci sınıftayım bankacı olmayı düşünüyorum
Ama avatardaki herifle evlenesim de var delikafadulden

Yaşım yirmi sengözlerimebaksanab

Öptüm hepinizi Şeniz

X