- 24 Temmuz 2016
- 97
- 25
- 8
- 41
Merhaba yönetici asistanı olarak kendime sürekli olarak bakmak zorundayım düzenli spor yapabilme imkanım var ancak vaktim yok yıllardır bir çok sistem ile ara ara uygulamalara girdim neredeyse hepsinin farklılıklarını biliyorum vellashape, eximia, awt, coolsculpting, exilis elite bunların hepsi ile uygulama yaptırmışlığım var yurt dışı forumları genelde takip ederim oralara yazarım hatta realself de bile yorumlarım var ama bu aralar kadınlar kulübünü sevdim geceleri yazıyorum. Ufak tatilimin arasında oturup yazmak istedim bu konu hakkında hiç sayfa açılmadığı içinde açma gereği duydum. Aslında yurt dışı forumlarında çokça ismi geçen bir uygulama vanquish ama Türkiye de yeni anladığım kadarıyla ingiltere de gerçekten popüler. Burada bu cihaz deneyim kazanırken uygulamaya giren kişilerden de yorum toplamak ve deneyimlerimizi paylaşmak adına sizlerden yorumlar bekliyorum. Ne cihazın reklamını yapacağım ne de uygulama yerlerinin, hatta gittiğim yeri dahi yazmayacağım genelde firmalar ve klinikler yazıyor onlarda zaten yeteri kadar yapmacık oluyorlar. Bilmiyorum forumada yeniyim ama öncesi sonrası fotolarımı paylaşabiliyor muyum onu araştıracağım bu arada varsa vanquish me ile temassız incelme yöntemini deneyenler lütfen sizde benim gibi yorum yaparsanız sevinirim.