• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BTL Vanquish ME ile Temassız Estetik uygulaması

Mell83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
97
25
8
41
Merhaba yönetici asistanı olarak kendime sürekli olarak bakmak zorundayım düzenli spor yapabilme imkanım var ancak vaktim yok yıllardır bir çok sistem ile ara ara uygulamalara girdim neredeyse hepsinin farklılıklarını biliyorum vellashape, eximia, awt, coolsculpting, exilis elite bunların hepsi ile uygulama yaptırmışlığım var yurt dışı forumları genelde takip ederim oralara yazarım hatta realself de bile yorumlarım var ama bu aralar kadınlar kulübünü sevdim geceleri yazıyorum. Ufak tatilimin arasında oturup yazmak istedim bu konu hakkında hiç sayfa açılmadığı içinde açma gereği duydum. Aslında yurt dışı forumlarında çokça ismi geçen bir uygulama vanquish ama Türkiye de yeni anladığım kadarıyla ingiltere de gerçekten popüler. Burada bu cihaz deneyim kazanırken uygulamaya giren kişilerden de yorum toplamak ve deneyimlerimizi paylaşmak adına sizlerden yorumlar bekliyorum. Ne cihazın reklamını yapacağım ne de uygulama yerlerinin, hatta gittiğim yeri dahi yazmayacağım genelde firmalar ve klinikler yazıyor onlarda zaten yeteri kadar yapmacık oluyorlar. Bilmiyorum forumada yeniyim ama öncesi sonrası fotolarımı paylaşabiliyor muyum onu araştıracağım bu arada varsa vanquish me ile temassız incelme yöntemini deneyenler lütfen sizde benim gibi yorum yaparsanız sevinirim.

Bu uygulamaya bende girmek istiyorum fakat sizin dışınızda konuyla ilgili yorum yapan olmamış siz deneyiminizi anlatabilir misiniz acaba ?

Bende merak ediyorum,mezorerapi yönteminden daha etkili sanirim,4 seansta incelme Dior,ne kadar acaba uçuk bi fiyatsa??

Bu uygulamaya bende girmek istiyorum fakat sizin dışınızda konuyla ilgili yorum yapan olmamış siz deneyiminizi anlatabilir misiniz acaba ?
göbek çevremde zaten çok bi yağ yoktu ama uygulamada olan yerlerde ısının arttığını hissedebiliyorsunuz cilt altı ısınıyor işlem bitiyor yağın olduğu yer bir iki saat kadar daha sıcak kalıyor. daha önceden girdiğim tüm uygulamalara göre daha konforlu vellashape, exilis elite gibi jelli yağlı bir uygulama değil soğuk lipoliz zaten yaptırmadım onu tutacak zaten yağ yok :) güzel olan bacak ve basen bölgesindeki incelmeyi beğendim. pantalon bedenlerinin dışında bacak kısımları bollaştı

Bende merak ediyorum,mezorerapi yönteminden daha etkili sanirim,4 seansta incelme Dior,ne kadar acaba uçuk bi fiyatsa??
Mezoterapiden çok farklı onu söyleyeyim. fiyat uçuk değil bu tarz uygulamalara göre aynı

Sonuc nasil oldu ? İşe yaradi mi
Ben memnunmuyum evet aslında göbek çevremde fazla yağ yoktu ama bacak basen kısmındaki yağlanmadaki azalmayı gözle görülür seviyede azalttı daha doğrusu bi benden daha küçük skinylere geçtim ;)

Sonucu esas simdi gördüğümü söyleyebilirim. Günlük yaşantımda bir değişiklik yok yeme düzenimi de değiştirmedim. Ancak giydiğim tüm kıyafetlerden fark edebiliyorum. Mutluluğumu paylaşmak istedim.

Back