Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne negatif me pozitif kaç gün 5 10 gün bekle adet olmazsan gel testi tekrarla dediDoktor bisey demedi mi
Düzeni cinsel birlikteliğim var evliyim Çocuk istiyorum o yüzden şüpheli ilişki herzaman olabilirSupheli iliskinin uzerinden kac gun gecti
benim de pcos var. reglin 3. günü 1.20 çıkmıştı. doktor direkt gebelik yok 1-2 güne regl olursun dedi beni hep psikopat doktorlar mı buluyor. (dediği çıktı ama regl oldum 2 gğn sonra) ama asla o değer neden 1.20ye yükseldi söylemedi. 2 gün sonra kan verdiğimde 0.100’e düşmüştü.Sür
Düzeni cinsel birlikteliğim var evliyim Çocuk istiyorum o yüzden şüpheli ilişki herzaman olabilir
Bence benimkide yükselmez bizimki de umut işte ama neden olmuyo onu anlamıyorum yaaabenim de pcos var. reglin 3. günü 1.20 çıkmıştı. doktor direkt gebelik yok 1-2 güne regl olursun dedi beni hep psikopat doktorlar mı buluyor. (dediği çıktı ama regl oldum 2 gğn sonra) ama asla o değer neden 1.20ye yükseldi söylemedi. 2 gün sonra kan verdiğimde 0.100’e düşmüştü.
Benim hormonlar normal fsh 6 lh 4 tirodı 1 testeron 0 larda amh 7 bende 3 senedir uğraşıyorum sadece pcos var aşırı illet bişey çok çekiyorum elinden bitik durumdayımben de anlamıyorum artık. bir yıldır o kadar tükendim ki. her seyi denedim. doktorlara göre bir sorun yok kalabilirsin gebe diyorlar. bir de dalga gecer gibi bir an önce çocuk düsün dedi ilk gittiğim doktor. vallaha bu kadar zor olduğunu bilsem daha erken evlenirdim kimse uyarmadı beni sizin fsh kaç? benim doktorum sadece fsh değerimi sorun yapıyor. fsh 9.1 benim ve doktorum 10 üzerine çıkarsa çok uğraşırsın gebe kalmak için dedi. sanki simdi ugrasmiyorum
23 yaşındayım tüpler açık hormonlar normal eşim normal herşey iyiysen olmuyo kilomda yok olanı verdim tek sebebi pkos diyorlar nasıl çözcem ne yapıcam hiçbi fikrim yok sen kaç yaşındasın ?? Daha önce çatlama iğnesi tedavisi gördüm bu ay adet olursam şayet aşılama yapıcamben de anlamıyorum artık. bir yıldır o kadar tükendim ki. her seyi denedim. doktorlara göre bir sorun yok kalabilirsin gebe diyorlar. bir de dalga gecer gibi bir an önce çocuk düsün dedi ilk gittiğim doktor. vallaha bu kadar zor olduğunu bilsem daha erken evlenirdim kimse uyarmadı beni sizin fsh kaç? benim doktorum sadece fsh değerimi sorun yapıyor. fsh 9.1 benim ve doktorum 10 üzerine çıkarsa çok uğraşırsın gebe kalmak için dedi. sanki simdi ugrasmiyorum
ben 28 yasindayim ve bende de tek sorun pcos. ben de önünüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam. sen yine daha gencsin ben 30umda doğurmak istemiyorum23 yaşındayım tüpler açık hormonlar normal eşim normal herşey iyiysen olmuyo kilomda yok olanı verdim tek sebebi pkos diyorlar nasıl çözcem ne yapıcam hiçbi fikrim yok sen kaç yaşındasın ?? Daha önce çatlama iğnesi tedavisi gördüm bu ay adet olursam şayet aşılama yapıcam
Sende gençsin daha polikistlik over grubumuz varrr gelmek istersen beklerim Polikistik Over le Savaş(Özel Grup)ben 28 yasindayim ve bende de tek sorun pcos. ben de önünüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam. sen yine daha gencsin ben 30umda doğurmak istemiyorum
çok sağ ol telegram kullanmıyorum amaSende gençsin daha polikistlik over grubumuz varrr gelmek istersen beklerim Polikistik Over le Savaş(Özel Grup)