Merhaba hanimlar ben bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim adetin 2 gunu 22 subatda test yaptirdim hcg 20.51 cikti 24 subatda bidaha baktirdim 25.97 cikti acaba bu sekilde olupda sonradan yukselen varmi veya bu sekidle kimyasal gebeliklemi sonlanir lutfen bildiginizi paylasirmisinz
2 günde sağlıklı 2 kat artması en azda %60 artması lazım canım.
Benim daha yüksek seviyelerdeydi 900 küsürleri gördüm ama düzenli artış hiç olmadı 200den 5 6 gün sonra 600e falan anca çıkmıştı boş gebelikti düşük yaptım
2 günde sağlıklı 2 kat artması en azda %60 artması lazım canım.
Benim daha yüksek seviyelerdeydi 900 küsürleri gördüm ama düzenli artış hiç olmadı 200den 5 6 gün sonra 600e falan anca çıkmıştı boş gebelikti düşük yaptım
Öğrendiğimde 4 haftalıktı normal adet belirtilerim vardı sonra geçti 6 haftalıkken gelişim yok sadece kese var bekleyelim dediler 8.haftada kendiliğinden düşük başladı ama düşük oluncaya kadar hiç sıkıntım yoktu
Inşallah seninki sağlıklı artar canım
Öğrendiğimde 4 haftalıktı normal adet belirtilerim vardı sonra geçti 6 haftalıkken gelişim yok sadece kese var bekleyelim dediler 8.haftada kendiliğinden düşük başladı ama düşük oluncaya kadar hiç sıkıntım yoktu
Inşallah seninki sağlıklı artar canım
Evet malesef ilk gebeligimde 4 haftalikken dusmustu 3 sene sonra tekrar hamile oldugumu orgendim ama hic sevinemiyorum su anda terdutluyum deger yukselmez diye