BtHcG yavas yukseliyo yardim lutfen

Anna28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
53
51
3
33
Merhaba hanimlar ben bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim adetin 2 gunu 22 subatda test yaptirdim hcg 20.51 cikti 24 subatda bidaha baktirdim 25.97 cikti acaba bu sekilde olupda sonradan yukselen varmi veya bu sekidle kimyasal gebeliklemi sonlanir lutfen bildiginizi paylasirmisinz

Hic bilgisi olan tecrubesi olan yokmu arkadaslar beklemek cok zor geliyor

Hic bilgisi olan tecrubesi olan yokmu arkadaslar beklemek cok zor geliyor
2 günde sağlıklı 2 kat artması en azda %60 artması lazım canım.
Benim daha yüksek seviyelerdeydi 900 küsürleri gördüm ama düzenli artış hiç olmadı 200den 5 6 gün sonra 600e falan anca çıkmıştı boş gebelikti düşük yaptım

Hic belirtilerin olmusmuydu agri sanci gbi

Hic belirtilerin olmusmuydu agri sanci gbi
Öğrendiğimde 4 haftalıktı normal adet belirtilerim vardı sonra geçti 6 haftalıkken gelişim yok sadece kese var bekleyelim dediler 8.haftada kendiliğinden düşük başladı ama düşük oluncaya kadar hiç sıkıntım yoktu
Inşallah seninki sağlıklı artar canım

canım inşallah yanılırım ama çok az artmış kendini hazırla her ihtimale minimum %60 artması gerekiyordu..
2 gün sonra tekrar ver bakalım ne çıkacak

Insallah 1 hafta bekleyelim dedi doktorum

canım inşallah yanılırım ama çok az artmış kendini hazırla her ihtimale minimum %60 artması gerekiyordu..
2 gün sonra tekrar ver bakalım ne çıkacak
Evet malesef ilk gebeligimde 4 haftalikken dusmustu 3 sene sonra tekrar hamile oldugumu orgendim ama hic sevinemiyorum su anda terdutluyum deger yukselmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…