- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
Merhaba arkaşlar ben kum döküyorum ve idararımda kanama vardı kesildi birazda idrarda enfeksiyon var dedi dr ilaç verdi ama gebelik şüphem olduğu için içmedim ilaçları .. ve adete 4 kala silik çizgi gördüm idrarda 3 kala dahada netleşti ogün kan testi yaptırdım bthcg 8 çıktı 5 ay önce düşük yasadıgım için ve bu gebelikte cok düşük bi degerle başladıgı için umudum yok açıkcası neyse normalde iki günde bir kan verilip aetısa bakılır biliyorum ama benim idrarda cok yanma var ben 3 gün üst üste bthcg baktırdım kimyasalsa degerim düşerse antibiyotige baslayayım diye ...
Bthcg Değerim şöyle
1.gün 8 ml
2.gün 25 ml
3. gün 44 ml
Ve yarın adet günüm hala umudum yok neyapacagıöı sasırdım idrar yolu enfeksiyonundan dolayı cok sızım var bthcg degerleri nasıl beklemelimiyim dr gitmedim çünkü diger gebelikte de düşük kan degeri ile gittigimde dr daha dur bakalm deyip dalga gecercesine yollamıstı beni
Bthcg Değerim şöyle
1.gün 8 ml
2.gün 25 ml
3. gün 44 ml
Ve yarın adet günüm hala umudum yok neyapacagıöı sasırdım idrar yolu enfeksiyonundan dolayı cok sızım var bthcg degerleri nasıl beklemelimiyim dr gitmedim çünkü diger gebelikte de düşük kan degeri ile gittigimde dr daha dur bakalm deyip dalga gecercesine yollamıstı beni