Kızlar bu ay klomen + çatlama iğnesi+progestan kullandım... Dr 14 gün sonra bthcg yaptır dedi (zaten adet günümdü) yaptırdım sonuç 0.185 hep 0.1 çıkardı sizce bu değer yükselirmi şimdi 2 gün günüm geçti hiç böyle olmazdı bu ilaçlarlanmı geçti günüm yoksa gebelik şansım warmı test yapmaya korkuyorum tekrar bilsi olan warmı
Malesef canım ama yükselmez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kırmızılar gelene kadar bi umuda sarılmak istiyor insan:,(
Cvp için Teşekkür ederim
Kızlar bu ay klomen + çatlama iğnesi+progestan kullandım... Dr 14 gün sonra bthcg yaptır dedi (zaten adet günümdü) yaptırdım sonuç 0.185 hep 0.1 çıkardı sizce bu değer yükselirmi şimdi 2 gün günüm geçti hiç böyle olmazdı bu ilaçlarlanmı geçti günüm yoksa gebelik şansım warmı test yapmaya korkuyorum tekrar bilsi olan warmı
Canım bu şekilde olup sonradan test değeri yükselen çook kişi var topikte. Bir hafta bekle sen yinele. Geç döllenmiştir belki. rabbim umutlarını boşa çıkarmasın.. Bende sabah gidicem bi umut işte
iPad 'den gönderildi
Aynen kuzum aynısını bende defalarca yasadım onca emekten donra olmayınca insan kahroluyor hayırlısıyla gelir inş bebişlerimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım Allah sağlıklı sıhatli bebiişler nasip etsin hepimize
selam canım ne yaptın? inşaallah yükselir ama ben zannetmiyorum. çünkü bende bu ay iğneden sonraki 18. gün yaptırmıştım. tamda adet günümdü değerim 0,14 çıkmıştı. adetimden 3 gün geçince yani iğneden sonraki 22. günümde adet oldum. nedenide solda oluşan yumurtamın çatlamayıp kiste dönüşmesiymiş.bende o kadar umutlanmıştım ki....
Malesef kırmızılar geldi: inşallah kist olmamıştır bende çok umutlanmıştım ama hüsran demekki daha gelmemiş wakti
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. ..
Malesef kırmızılar geldi: inşallah kist olmamıştır bende çok umutlanmıştım ama hüsran demekki daha gelmemiş wakti
0,185 çıkmış ama betan yani dr.a sorsaydın kimyasal gebelik falanmı geçirin acaba üzülme cnm sakın bizimde bebeklerimizolcak zamanı var bekliyoruz tevekkül edip Allaha sığıncaz :)
Canım üzülme napalım demekki var vakti zamanı adet gecikmesine o ilçlar neden oluyor bnmde 5 gün geçmişti ama doktorum o ilaç gecikmesi dedi daha günün geçmedi dedi 25 günde adet olurum düzenlidir çok şükür 30 güne ayarladık seni dedi 30 günü geçince gebesindir dedi malsef 30unda geldi
Amiiiinnnn canim. Adetinin 3. Günü Dr a muayeneye git istersen canim.
İlk şoku atlattım çok şükür...ama üzülmemek elde değil neyapalım inşallah bu ay dolar göbüşlerimiz:)
👏👏inşallah canım yarın eşimin smrliyatı var dua edin 🙏
Canım üzülme napalım demekki var vakti zamanı adet gecikmesine o ilçlar neden oluyor bnmde 5 gün geçmişti ama doktorum o ilaç gecikmesi dedi daha günün geçmedi dedi 25 günde adet olurum düzenlidir çok şükür 30 güne ayarladık seni dedi 30 günü geçince gebesindir dedi malsef 30unda geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?