Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle içmeyin hamilesinizBthgc 181 çıktı adet söktürücü içmeliymiyim yoksa bekleyıp kan testı tekrar mı yapayım ?
1.81 mi 181 mi çıktı? 5 ve yukarısı gebelik var demek çünkü kan sonucunuzu doktora göstermedin mi yada referans aralığına dikkat etmedin miBthgc 181 çıktı adet söktürücü içmeliymiyim yoksa bekleyıp kan testı tekrar mı yapayım ?
Tam tersine cok istiyorum ya aşırı hemde doktor haöile değilsin iç dedi o yüzden tereddütte kaldımAnlamadım yani istemiyormusunuz bu soruyu ciddi soruyorsunuz
1.81 yazıyor referans aralıgı felan yazmıyor doktora gıttım hamıle degılsın adet söktürücü kullan dedı ben tereddütte kaldım o yüzden sormak istedim1.81 mi 181 mi çıktı? 5 ve yukarısı gebelik var demek çünkü kan sonucunuzu doktora göstermedin mi yada referans aralığına dikkat etmedin mi
Tam tersi aşırı istenen bebek doktorlar yüzünden ne yapacağımı bilemedimİstenmeyen bebek mi
İnşallahhh yaHamilesiniz içmeyin ilaç
Hamilesiniz içmeyin ilaç
1.81 mi 181 mi çıktı? 5 ve yukarısı gebelik var demek çünkü kan sonucunuzu doktora göstermedin mi yada referans aralığına dikkat etmedin mi
181 değil 1.81 diye sorsaydınız öyle sormazdık. Değilsiniz içebilirsinizTam tersi aşırı istenen bebek doktorlar yüzünden ne yapacağımı bilemedim
1.81 yazıyor referans aralıgı felan yazmıyor doktora gıttım hamıle degılsın adet söktürücü kullan dedı ben tereddütte kaldım o yüzden sormak istedim
Tahmin etmiştim tereddütte bırakacak bir değer değil zaten 4 veya 5 gibi olsa gebelik beklenebilirdi doktorun dediği gibi iç adet söktürücüyü1.81 yazıyor referans aralıgı felan yazmıyor doktora gıttım hamıle degılsın adet söktürücü kullan dedı ben tereddütte kaldım o yüzden sormak istedim
İnşallah Allah'ım nasip eder tez vakitteTam tersine cok istiyorum ya aşırı hemde doktor haöile değilsin iç dedi o yüzden tereddütte kaldım
Geç döllenme olabılır dedı beklemelimıyım yoksa içeyim mi hala bi umut bekliyorumTahmin etmiştim tereddütte bırakacak bir değer değil zaten 4 veya 5 gibi olsa gebelik beklenebilirdi doktorun dediği gibi iç adet söktürücüyü
Her gecikme geç döllenme olmuyor malesef kaçıncı günü gecikmenin bugünGeç döllenme olabılır dedı beklemelimıyım yoksa içeyim mi hala bi umut bekliyorum
19 oldu bugünle beraberHer gecikme geç döllenme olmuyor malesef kaçıncı günü gecikmenin bugün