Hay maslalah keseyi gordunmu kan degerlerin nasil artis oldu pekiHayırlı olsun, kızımda 4 buçuk aylıkken öğrendim cinsiyetiyle birlikte. 7 buçuk aylıkken de söyledik birden belli oldu karnım. 7inci ayımda 3 aylık gibiydi ..
Bu şimdikinde ise, normalde eşim istemiyordu, kız 3 - 4 yaşına girsin diyordu, 2 gün adet gecikmesinin ardından 4 idrar 1 de kan testiyle onaylandı bugün
Yok ya acilden kan verdim emin olmak için pazartesi günü tekrar giderim bugun 255,9 çıktıHay maslalah keseyi gordunmu kan degerlerin nasil artis oldu peki
Degerin guzel ama.Yok ya acilden kan verdim emin olmak için pazartesi günü tekrar giderim bugun 255,9 çıktı
Hayirli olsun kuzum bu arada degerin kac gunde 1000 lere cikti oncelikle saglikliminonu hesaplayalim mesela benim ilki 43 4 gun sonra 320 kiidi 1 hafta gecti keseyi gordum gebe takvimi derken hesaplamami diorsungebe takvimini nasıl yaptınız
Dun 1049 ciktiya 1 hafta sonra kesin keseyi görürsün bidknede bebekle kalp atisiniBenim değerde Cumartesi 296 çıktı
dün ise 1049 çıktı rahim ters olduğu için karından görünmedi dr vajinal bakmadı belirene kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım
Oh masallah kuzum benim rabbim kucağına almayida nasip etsinTup bebek ile hamile kaldım. Test günü kan verdik ben çok umutluyum esim de her ihtimali düşünerek beni teselli ediyordu o'maya bilirde çok heycan yapma falan diye. Kan sonucu çıktı. Esim aldı ve kağıdı açtık birbirimize baktık. Ben Orda 0.00 olan başka bir değeri gördüm ve yıkıldım. Olmadı deyıp ağlamaya başladım ve hestznede herkes bize bakıyordu. Esim tekrar kağıda baktı hayatım o değil bak bu dedi değerim 91.0 Dıöyle bir ağladım millet bakıyor esim ağlıyor. Kağıda bakıyorum sürekli doktor girmek istiyorum. Cok tuhafdi. Rabbim herkese nasip etsin hayırlıca. Bu arada o değere inandım ama tam inanmadığım için öğle sonra tekrar kan verdim ve 178 gördük şükur şuan 27 haftamizdayiz.
Amin canim ınslalah sag salimOh masallah kuzum benim rabbim kucağına almayida nasip etsin
Kizlar selam hamilelgnizi ogrendiginizde ne yaptiniz varmi bole unutulmaz anilariniz yada bebeginizle ilgili hadi sohpeteeeben soleyim kocama kosup tuttttuuuuu tutttttuuu diye bagirdim
Kesen ve yolk kesesi gorunmusmuyduben oğlumu öğrendiğimde öncesinde 2 tane boş gebeliğim olduğu için babası nasıl olsa buda olmaz boşver dedi hiç umursamadı bile hatta kalp atışını duyduğumuz gün bebeğin sesi değildir o senin kalp atışındır demişti bana kuzum şimdi 10 yaşında çok şükür
Hahahaolmasi olanaksız di öylesine test yapmıştım aradan zaman geçti mutfağa gidip geldim gülerek esprili sekilde bakalım hamile miyim diyerek bi çektim testi anında ikinci çizgi silik ben şok hadi ama cidden mi diyorum direk eşimi aradim hamile mişim hakkaten diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?