Gebeliğe Hazırlık Btahcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar selam hamilelgnizi ogrendiginizde ne yaptiniz varmi bole unutulmaz anilariniz yada bebeginizle ilgili hadi sohpeteee ben soleyim kocama kosup tuttttuuuuu tutttttuuu diye bagirdim

Hayırlı olsun, kızımda 4 buçuk aylıkken öğrendim cinsiyetiyle birlikte. 7 buçuk aylıkken de söyledik birden belli oldu karnım. 7inci ayımda 3 aylık gibiydi ..

Bu şimdikinde ise, normalde eşim istemiyordu, kız 3 - 4 yaşına girsin diyordu, 2 gün adet gecikmesinin ardından 4 idrar 1 de kan testiyle onaylandı bugün

Hay maslalah keseyi gordunmu kan degerlerin nasil artis oldu peki

Benim değerde Cumartesi 296 çıktı
dün ise 1049 çıktı rahim ters olduğu için karından görünmedi dr vajinal bakmadı belirene kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım

gebe takvimini nasıl yaptınız
Hayirli olsun kuzum bu arada degerin kac gunde 1000 lere cikti oncelikle saglikliminonu hesaplayalim mesela benim ilki 43 4 gun sonra 320 kiidi 1 hafta gecti keseyi gordum gebe takvimi derken hesaplamami diorsun

Benim değerde Cumartesi 296 çıktı
dün ise 1049 çıktı rahim ters olduğu için karından görünmedi dr vajinal bakmadı belirene kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım
Dun 1049 ciktiya 1 hafta sonra kesin keseyi görürsün bidknede bebekle kalp atisini

Tup bebek ile hamile kaldım. Test günü kan verdik ben çok umutluyum esim de her ihtimali düşünerek beni teselli ediyordu o'maya bilirde çok heycan yapma falan diye. Kan sonucu çıktı. Esim aldı ve kağıdı açtık birbirimize baktık. Ben Orda 0.00 olan başka bir değeri gördüm ve yıkıldım. Olmadı deyıp ağlamaya başladım ve hestznede herkes bize bakıyordu. Esim tekrar kağıda baktı hayatım o değil bak bu dedi değerim 91.0 Dıöyle bir ağladım millet bakıyor esim ağlıyor. Kağıda bakıyorum sürekli doktor girmek istiyorum. Cok tuhafdi. Rabbim herkese nasip etsin hayırlıca. Bu arada o değere inandım ama tam inanmadığım için öğle sonra tekrar kan verdim ve 178 gördük şükur şuan 27 haftamizdayiz.

Oh masallah kuzum benim rabbim kucağına almayida nasip etsin

ben oğlumu öğrendiğimde öncesinde 2 tane boş gebeliğim olduğu için babası nasıl olsa buda olmaz boşver dedi hiç umursamadı bile hatta kalp atışını duyduğumuz gün bebeğin sesi değildir o senin kalp atışındır demişti bana kuzum şimdi 10 yaşında çok şükür

Kizlar selam hamilelgnizi ogrendiginizde ne yaptiniz varmi bole unutulmaz anilariniz yada bebeginizle ilgili hadi sohpeteee ben soleyim kocama kosup tuttttuuuuu tutttttuuu diye bagirdim
olmasi olanaksız di öylesine test yapmıştım aradan zaman geçti mutfağa gidip geldim gülerek esprili sekilde bakalım hamile miyim diyerek bi çektim testi anında ikinci çizgi silik ben şok hadi ama cidden mi diyorum direk eşimi aradim hamile mişim hakkaten diyorum

Kesen ve yolk kesesi gorunmusmuydu

Hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…